TIOR

Inspiratie pentru corpurile de iluminat ale momentului

Am adunat cele mai reușite modele de corpuri de iluminat. Cu siguranță ele își vor face simțită prezența în galeria noastră foto. Retro sau modern? Vei găsi câte puțin din fiecare stil decorativ.


Serie de pandantive


Acest aranjament luminos a folosit ca material de bază sticla. Procesul tehnic prin care sticla lichidă a trecut pentru a căpăta forma nedefinită a presupus o metodă de suflare a acesteia în recipiente ceramice rezistente la căldură. În urma răcirii sticlei topite, s-au obșinut forme texturale inedite.


În interiorul fiecărui corp de iluminat, ledul este poziționat strategic, astfel încât lumina să fie difuzată integral pe suprafața sticlei.


Sticlă plutitoare


O nouă viziune asupra corpurilor de iluminat ne determină să aducem un design contemporan locuinței noastre. Având ca sursă de inspirație forma bulelor de săpun, designerii au conceput un sistem de iluminat aparte. Lumina oferită este una delicată, iar transparența globurilor de sticlă degajează o atmosferă liniștitoare. Asigură uneia dintre încăperi stilul de iluminat deosebit pe care îl merită.


Origami – arta pentru perete


Colecția Origami chiar dacă ne duce cu gândul la arta de a împături hârtia, în cazul de față are dublă funcționalitate. Pe lângă conceptul de artă pe care îl propune amenajării interioare, aduce și o modalitate îndrăzneață de a ilumina camera. Combinațiile nelimitate puse la dispoziție de formele Origami oferă zonei decorative o expresie de stil și gust.


Strălucire retro-modernă


Serie de lămpi suspendate cu aspect tehnic. Designerul a fost inspirat de forma unor piese dintr-un radio vechi. Piesele luminoase aduc un vibe contemporan încăperii, în ciuda aspectului retro. De data aceasta întâlnim o sticlă groasă și de o culoare întunecată. De aceea și lumina emanată va fi una mai discretă.


Forme geometrice supradimensionate


În ciuda stilului minimalist tot mai des promovat, designerii vin și cu sisteme de iluminat diferite. Abajururile supradimensionate în culori îndrăznețe sunt potrivite pentru cei care doresc să spargă gheața în amenajarea locuinței lor. Aluminiul din care sunt confecționate le oferă un design ușor care nu îngreunează tavanul și nici întregul aspect al încăperii.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI