Inainte si dupa – probleme de casa noua

31-08-2015 / Blog amenajari locuinte

Astăzi vom fi în pielea proaspăților proprietari de apartamente. Problemele de casă nouă le vom rezolva cum știm noi mai bine. Îți vom arăta cum să depășești momentul dinainte de amenajarea dormitorului și să ajungi la rezultatul de după pe care îl aștepți.


Începuturi


Tocmai ți-ai cumpărat un apartament. Este gol. Pereții nefinisați nu îți dau nicio sugestie despre cum ar trebui să îi decorezi. Ai vrea să începi cu dormitorul. Dar cum ai putea alege patul, noptierele, lustra, șifonierul? Ai nevoie de puțină inspirație.


Excerciții de imaginație


Noul tău apartament arată ca în pozele din galeria noastră foto. Poți distinge doar ușile și ferestrele. Pentru moment, îți propunem să închizi ochii și să ne spui cum ți-ai imagina dormitorul preferat. Noi venim, în schimb cu o continuare a pozelor inițiale. O transformare pe care ți-ai dori-o și tu în locuința ta.


Sugestii de casă nouă


Ai crede că este mai simplu să îți achiziționezi un apartament gata mobilat. Dar nu se compară cu unul în care ai libertatea de a-ți pune amprenta personală în amenajarea acestuia. Dacă ne întrebi pe noi, îți aducem câteva sugestii pentru a transforma noul apartament în locuința visurilor tale.


Dormitor mare și elegant


Spațiul gol ne oferă atât libertate, cât și teama de a nu da greș. Să uităm de sentimentele neplăcute și ne înarmăm cu multă imaginație. Vom începe cu studierea spațiului. Observăm că avem la dispoziție trei ferestre. De aceea, unul dintre accentele importante vor fi regăsite în această zonă. Noi am ales să folosim același imprimeu atât pentru decorarea ferestrelor, cât și pentru covor. Păstrând nuanțe neutre pentru un dormitor liniștitor, am asortat noptierele cu veioze cu design atractiv. Patul, punctul central al dormitorului, am ales să îl decorăm cu perne în aceleași nuanțe cu cele de pe fotolii.


Dormitor tineresc


Avem soluții și pentru un spațiu mai restrâns. Acesta poate fi amenajat modern, pentru membrii mai tineri ai familiei. Spre deosebire de amenajarea anterioară, de data aceasta vom exclude fotoliile, din lipsă de spațiu. Vom alege, însă, o piesă de mobilier utilă, atât pentru spațiul pe care îl oferă în interior, cât și în exterior. Mai exact, îl vom folosi drept suprafață pentru flori și un mic colț de amintiri (poze și alte obiecte decorative). Din punct de vedere cromatic, am ales o nuanță tinerească, accentuând designul patului și al veiozelor.


Înainte a fost nimic, după a devenit acasă. Îți place rezultatul final?


Sursa foto: hgtv.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.