TIOR

In drum spre al noualea cer

Nouă ne plac podurile şi, pentru că am înţeles că şi ţie îţi plac, ne-am decis să îţi mai arătăm un pod frumos amenajat. Pentru că ştim că drumul contează la fel de mult ca destinaţia, de data aceasta îţi vom arăta şi cum se ajunge la el. Este drept că am avut norocul de a găsi aceste imagini împreună, mulţumită celor de la Houzz.com.

 

"Nu contează drumul"... ba da!

 

Unii spun că nu contează drumul, ci numai destinaţia. Totuşi, drumul către un loc poate afecta foarte puternic felul în care este perceput locul către care te îndrepţi. De aceea este recomandat ca atât scările, cât şi eventualele coridoare pe care le parcurgi în traseul tău către pod să fie frumos amenajate.

 

Este nevoie de curăţenie, în primul rând. Iar în al doilea rând, este necesar ca întregul interior al casei tale să fie frumos colorat, să fie personalizat şi plăcut parfumat, plăcut la vedere, plăcut la atingere. Eficienţa locuinţei este un alt lucru important: scările trebuie să poată fi urcate cu uşurinţă de orice ocupant al casei, în orice moment al zilei (adică trebuie să fie şi bine iluminat – ideal ar fi ca la ambele capete ale scării să fie câte un întrerupător).

 

Totul trebuie să fie personalizat.

 

Bineînţeles că totul trebuie să fie personalizat, indiferent că acest lucru înseamnă numai alegerea unei culori anume pentru pereţi, un model anume pentru balustradă sau o mochetă cu model haios pentru scări, fie că personalizarea înseamnă autocolanţi lipiţi pe scări sau pe pereţi, luminiţe buclucaşe, tablouri şi rame cu fotografii agăţate ici-colo pe traseu.

 

Cum este în al nouălea cer?

 

În al nouălea cer este perfect! Ai suficientă lumină, dar şi posibilitatea de o a diminua, ai şi temperatura potrivită, indiferent de vremea de afară, ai mici accesorii pentru o atmosferă mai prietenoasă (pături, lumânări, instalaţii luminoase, ghirlande cu flori, cafetieră sau fierbător pentru ceai proaspăt făcut în pod, nu adus de la bucătărie etc), ai cărţi, ai filme, ai bunătăţi...

 

În al nouălea cer ai un loc confortabil în care te poţi odihni izolat atunci când restul casei este supraaglomerat: un pat nu prea mare, dar nici prea mic (sau o saltea confortabilă), învelit cu aşternuturi moi, curate şi parfumate, perne din belşug, de diferite forme şi cu diferite modele, cât să ofere un plus de confort oricui se aşază în pat şi aşa mai departe.

 

În al nouălea cer va fi întotdeauna loc şi pentru prieteni. Acest lucru înseamnă că acolo, în podul tău, cât de mic ar fi el, vei amenaja şi un living primitor, unde să aşezi o canapea şi nişte taburete sau mai multe fotolii micuţe ori poate chiar nişte taburete turceşti ca nişte perne mai serioase, o măsuţă de cafea, o veioză, câteva jocuri şi poate chiar şi un televizor la care să urmăriţi emisiunile preferate.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI