TIOR

In dining alege detaliile care fac diferenta

Mulți dintre noi preferăm spațiile deschise unde se întâlnesc locurile pe care le frecventăm cel mai des în căminul nostru. Astfel, amenajările interioare moderne întâlnesc livingul și bucătăria la un loc sau locul de gătit și servit masa, la fel. Atunci când vorbim de noile ansambluri rezidențiale, spațiul locuinței îți oferă posibilitatea unei amenajări interioare speciale.

Să începem cu diningul, fie că acesta este integrat în living sau în bucătărie.

Momente speciale

Atunci când îți dorești să marchezi un eveniment special, o sărbătoare sau o aniversare, în dining poți decora cadrul perfect pentru a-i invita pe cei dragi, familie și prieteni. Ceea ce face acest spațiu special este și faptul că îl frecventezi mai rar, având din start statutul de loc destinat ocaziilor speciale. Se întâmplă adesea în casele spațioase, ale căror bucătării beneficiază și ele de loc pentru servit masa zi de zi.

Amintiri și design

Pentru că diningul este o cameră în care poți lega amintiri speciale, acesta are nevoie și de un design special. De aceea, venim cu idei de home design care să te ajute în amenajarea locuinței, alegând cele mai frumoase elemente de compunere ale unui dining ideal. Și când spunem ideal, ne referim la un echilibru între confort și eleganță.

Spațiu delimitat la fix

Masa este, cu siguranță, punctul focal din dining. Însă, fără scaunele bine alese și un covor pe măsură, atenția nu poate fi atrasă în întregime. De aceea, este indicat să adaugi textură și culoare prin alegerea unui covor potrivit.

Rolul covorului

Un covor în camera de servit masa va aduce un sentiment de căldură și confort. În plus, se vor potrivi de minune cu podelele de lemn. Oaspeții se vor simți ca acasă. Extra sfat: covorul trebuie să măsoare cu 24 inchi mai mult decât masa, astfel încât să îți permită o manevrabilitate mai ușoară a scaunelor.

Iluminat multiplu

Folosirea a două sau mai multe surse de iluminat vor spori răspândirea uniformă a luminii în întregul dining. De asemenea, va crea un efect vizual plăcut deasupra mesei, centrul de interes al încăperii. Orientează-te către sisteme de iluminat ce îți permit reglarea fină a intensității pentru obținerea unei ambianțe rafinate.

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI