TIOR

Improvizatie pentru intrarea in casa fara hol

Circulă un trend conform căruia spațiile mici pot deveni mari dacă folosești trucurile de home design potrivite. De cele mai multe ori, spațiile deschise oferă iluzia unor încăperi spațioase, cu o trecere facilă dintr-o încăpere în alta. Atunci când pare că nu mai ai loc și de holul de la intrare, iată ce soluții poți improviza.

Iluzia holului

Te-ai gândit cum poți crea iluzia holului, chiar și atunci când ușa de la intrare face legătura direct cu livingul? Ideea de la care trebuie să pornești se bazează pe sentimente primitoare pe care le poate degaja intrarea în locuință. Caracterul ospitalier poate fi redat prin salvarea inteligentă de spațiu care să ofere posibilitatea unei intrări corespunzătoare.

Mobilier de ajutor

În lipsa spațiului, chiar dacă nu te așteptai, mobilierul este cel care îți sare în ajutor. O anume poziționare a canapelei va delimita livingului de așa zisul hol de la intrare. Mai exact, spatele canapelei funcționează pe post de piesă despărțitoare dintre cele două spații distincte. Același efect îl poți obține și cu ajutorul unor scaune sau al unor fotolii.

Locuri în plus

Adăugarea unor băncuțe este o opțiune pentru oferirea de locuri suplimentare musafirilor. Aspect gândit tot în favoarea celor care îți calcă pragul este redat și de posibilitatea de a avea un spațiu pentru depozitarea pantofilor. În final, obții un design care anunță intrarea în locuință, într-o notă prietenoasă și călduroasă.

Covor cu delimitare

Utilizează un covor fix în zona pe care dorești să o delimitezi. În cazul nostru, vorbim despre spațiul de la intrarea în casă. Percepția asupra lui se va îmbunătăți dacă vei oferi pardoselei materialul, culoarea și dimensiunea potrivită. Va fi de mare ajutor în locuință, mai ales că va capta urmele de murdăriei de la primii pași în casă.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI