TIOR

Improspateaza-ti camerele!

Toate gospodinele au început deja curăţenia de primăvară, cea dinainte de Paşte. Tu cum plănuieşti să îţi împrospătezi casa primăvara aceasta? Fiecare camera are nevoie de un aer nou din când în când – adică cel puţin o dată pe an. Noi îţi vom recomanda câteva soluţii uşoare şi cât mai puţin costisitoare.

 

Primul pas este să arunci.

 

Aruncă tot ce nu îţi mai trebuie, ce nu mai foloseşti şi ce nu poate fi refolosit pentru vreun proiect handmade. Totuşi, dacă nu arunci nimic, nu poţi adăuga nimic fără a supraaglomera camera, iar în acest caz decizia îţi aparţine.

 

De asemenea, este timpul să faci curăţenie generală: dă canapelele la o parte şi aspiră sub ele, aspiră şi în spatele dulapurilor, curăţă geamurile de praf, de stropi de ploaie şi, eventual, de mucegai.

 

Al doilea pas este să finisezi.

 

Cu siguranţă ai prin casă lucruri care nu sunt de aruncat, dar trebuie să fie puţin modificate pentru a le permite să supravieţuiască în căminul tău: fie au nevoie de o cuvertură sau o husă nouă, fie de o periere serioasă, fie de un accesoriu nou şi tot aşa mai departe.

 

De exemplu, poţi revopsi rama unei oglinzi, poţi retapisa un scaun sau un fotoliu, poţi scurta picioarele unui birou sau ale unei mese normale pentru a transforma această piesă de mobilier într-o măsuţă de cafea. Ai prins ideea: fă schimbări mici şi uşoare pentru a crea un nou obiect. Sugestiile pentru proiecte handmade/ homemade sunt infinite.

 

Al treilea pas este oferirea unui chip nou.

 

Ideal ar fi să zugrăveşti în fiecare an: astfel, îndepărtezi uşor şi sigur orice pată a apărut peste an, dar şi eventuale bacterii. O mână nouă de var este recomandată în fiecare cămin.

 

De asemenea, poţi vopsi şi diferite piese de mobilier care merită această soartă: scaune care nu mai arată bine cu vopseaua lor, dulapuri vintage care trebuie înnoite, o măsuţă de cafea care trebuie "fardată" şi aşa mai departe.

 

Al patrulea pas este schimbarea.

 

Schimbările sunt bune de aproape fiecare dată, nu ai zice? Prin urmare, schimbarea aspectului sau utilităţii unei piese de mobilier sau a unui accesoriu. De asemenea, ar fi o idee bună să schimbi poziţia mobilierului şi, poate, centrul de greutate al camerei.

 

Al cincilea pas este adăugarea unui lucru complet nou.

 

Orice cămin are nevoie de câte un lucru nou-nouţ: unul cumpărat sau unul făcut, nu contează cu adevărat. Important este să fie un lucru nou care să înnoiască aspectul camerei în care este aşezat: aşa cum o femeie este cu totul schimbată când îşi pune altă pereche de cercei, tot aşa se schimbă şi o cameră atunci când aşezi o ramă foto sau o vază nouă la locul potrivit.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI