TIOR

Iluzii optice la fiecare treapta

Atunci când alegi designul scărilor interioare din căminul tău, este necesar să iei în considerare dimensiunea, forma și materialul din care sunt realizate. În principiu, poți urmări ca acestea să îndeplinească utilitatea pentru care au fost create, dar să aducă și un plus în imaginea întregii locuințe.


Noi am ales câteva idei de scări îndrăznețe, atât prin formă, cât și culoare. Inevitabil, va trebui să te asiguri că proiectul de amenajare al scărilor ia în calcul și stilul decorativ al casei.


Cine s-a jucat cu scările?


Parcă ne fuge pământul de sub picioare. Așa ne simțim atunci când pășim pe scările întortochiate din galeria foto. Treptele par aranjate într-o ordine dezordonată. Unele dintre ele fac abstacție de forma clasică, dreptungiulară. Acum sunt triunghiulare sau chiar rotunjite în extremități. Pentru varianta de amenajare a scărilor care nu presupune existența unei balustrade, trebuie să stăm bine la capitolul echilibru.


Depozitarea de sub scară


Ceea ce tocmai credeai că este un spațiu de depozitare plin de sertare, nu e altceva decât o altă iluzie optică. Sunt de fapt, scările către etajul superior al locuinței. Avantajul de tipul 2 în 1 este numai bun de luat în seamă, în special pentru casele care nu beneficiază de prea mult spațiu pentru diverse amenajări interioare.


Totuna cu peretele


Din depărtare, pare un perete vopsit în galben. Un adevărat impact vizual pentru restul începerii cu aspect minimalist. Dar ce să fie oare sub formă de zig-zag? Că prea ne-a făct curioși. Ne apropiem. Este una dintre iluziile optice pe care ni le propun designerii. O scară ideală pentru cei neconformiști. Culoarea este în funcție de preferințe. Tu ce ai alege?


Sursa foto: topinspirations.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI