TIOR

Idei pentru o casa WOW – partea a IV-a

În lumea aceasta mare, sunt tot felul de lucruri, care de care mai atrăgătoare: unele naturale, altele făcute de mâna omului. Şi tot omul îşi doreşte lucruri (unele palpabile, altele nu) care să îi sporească starea de bine şi confortul fizic şi emoţional. Vom discuta şi noi despre câteva dintre acestea...

 

O piscină "graduală"

 

O piscintă în care nu intri, ci în care te adânceşti pas cu pas, putând să îţi controlezi foarte bine poziţia şi postura în fiecare moment. Pentru că marginile pisicinei sunt line precum ţărmul prietenos al unei mări, vei putea şi să ieşi mai uşor din piscină, şi să stai numai parţial în apă şi aşa mai departe. Şi, în plus, arată şi atât de bine de zici că-i din filme!

 

Hamac deasupra scărilor

 

Vrei un hamac în care să îţi faci siesta şi care să nu îţi ocupe în casă un spaţiu pe care l-ai putea folosi într-un mod mai practic. Uite un loc excelent pentru montarea hamacului: deasupra scărilor. Desigur, va trebui să te asiguri că este prins foarte bine, ca nu cumva să te trezeşti la un moment dat grămadă pe scări şi cu zeci de vânătăi pe tot corpul.

 

Tobogan interior sau Skate-park interior

 

Ar trebui să ai fie o locuinţă cu suprafaţă foarte mari, fie o locuinţă structurată pe minimum două niveluri pentru ca unul dintre aceste două variante să poată funcţiona: un skate-park, unde să instalezi o rampă şi poate un cilindru prin care să te poţi da cu rolele sau cu skateboard-ul, sau un tobogan interior. Mai multe despre toboganele interioare poţi citi aici.

 

În plus, vei putea citi aici despre o altă idee simpatică şi pe care nu o vei găsi pusă în practică în prea multe case: leagănele de interior.

 

Măsuţă cu foc de tabără

 

Oamenii sunt frumoşi şi deştepţi, iar dovadă sunt toate lucrurile minunate pe care omul le-a dezvoltat de-a lungul anilor. Şi, încetişor, dintr-o idee într-alta, s-a ajuns şi la masa cu foc, o combinaţie între căminul pentru foc de tabără, şemineu şi măsuţa de cafea. În galeria foto am încărcat două imagini cu modele cu astfel de măsuţe.

 

Birou în grădină

 

Cine munceşte de acasă ştie că are nevoie de un spaţiu simpatic, dar relativ izolat, aşa încât să se poată concentra la ceea ce lucrează, dar să aibă şi surse de inspiraţie, şi feluri de relaxare. Prin urmare un birou ca cel din penultima imagine din galeria foto ar fi chiar foarte tentant: atunci când vrei să iei o mică pauză de la lucru, să poţi merge la o scurtă plimbare prin grădina plină de miresmele florilor proaspete.

 

Loc de joacă pentru pisici

 

Deţinătorii animalelor de companie ar face aproape orice pentru fericirea prietenilor lor necuvântători, fără a pierde din vedere măsurile de siguranţă. Proprietarii de câini sunt de regulă persoane active, care îşi pot scoate prietenul patruped la plimbare oridecâteori ar vrea să îi facă o mică bucurie, însă proprietarii de pisici trebuie să inventeze şi să instaleze locuri de joacă pentru pisici în casă sau în jurul casei.

 

Sfârşit.

 

Sursa foto: boredpanda.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI