TIOR

Idei pentru o casa WOW – partea I

Unii îşi pot permite să facă din casele lor adevărate palate, alţii pot doar să viseze. Totuşi, visurile nu ni le poate fura nimeni, nu-i aşa? Iată de ce îndrăznim să împărtăşim cu tine astfel de imagini spectaculoase cu locuinţe spectaculoase, care te fac să le invidiezi proprietarul, fără ca măcar să ştii cine este norocosul.

 

Un acvariu în jurul patului

 

Acvariu deasupra, acvariu în dreapta, acvariu în stânga. Ultima imagine dinainte să adormi este cu peştişori coloraţi care înoată liniştiţi în apa curată. Prima imagine pe care o vezi când te trezeşti nu este ceasul cu alarma de dimineaţă, ci aceiaşi peştişori coloraţi, calmi, frumoşi şi inocenţi pe care nu  i-ai visat, ci i-ai văzut înainte să adormi. Da, trebuie să fie tare bine!

 

O lustră "încrengită"

 

Vei putea să construieşti chiar tu o astfel de lustră care, atunci când este aprinsă, proiectează pe toţi pereţii din jurul său imaginea crengilor care se încolăcesc una după cealaltă. Vei avea impresia că eşti în mijlocul pădurii, dar la adăpost, căci acasă nu bate vântul, nu mişună gângănii, nu pândesc animale sălbatice. Uite, încă o imagine liniştitoare de dorit pentru "acasă", dar mult mai uşor de obţinut.

 

Leagăne "conectate" la masă

 

Cine spune că, atunci când stai la masă, trebuie să stai nemişcat? Şi ce dacă mănânci? Şi ce dacă bei ceaiul? Şi ce dacă lucrezi? De ce să nu te poţi da în leagăn, dacă aceasta ţi-e pofta inimii? Iată, nu suntem singurii care se gândesc aşa: dovada este faptul că a fost inventat acest cadru care este suportul pentru leagăne interioare şi pentru masa la care au loc 8 persoane (imaginea a treia din galeria foto de mai sus).

 

"Ţi-aş pune şi marea la picioare!"

 

Nu chiar marea, dar poate o porţie de nisip ar merge... Şi chiar este realizabil. Mai ales dacă munceşti de acasă (se numeşte, chipurile, că eşti "freelancer"), s-ar putea să îţi placă să îţi cufunzi picioarele într-o lădiţă cu nisip şi să laşi firişoarele de nisip scăldate odinioară de mare, de lacuri sau de râuri, să îţi maseze şi să îţi alinte picioarele. Trebuie să fie foarte relaxant să te joci cu picioarele în nisip în timp ce lucrezi în loc să stai cu picioarele în papuci, în adidaşi sau, mai rău, în pantofi cu toc!

 

Pisici în canalizare

 

Pisicilor le place să se caţere cât mai sus, iar ţie îţi place ca pisica ta să fie mulţumită de mediul în care creşte, dar şi să se poată urca şi coborî de oriunde fără ajutorul tău şi fără să strici nimic. Creează-i o conductă prin care să circule, din care să te poată privi, de unde să poată analiza oamenii noi care au venit să te viziteze fără să se simtă că i se invadează spaţiul şi aşa mai departe. Ultima imagine din galeria foto ar trebui să fie suficient de explicită în acest sens. Şi, dacă vrei mai multe idei de locuri de joacă pentru pisici... poţi citi un articol mai vechi.

 

Va urma...

 

Sursa foto: boredpanda.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI