TIOR

Idei pentru o casa WOW – partea a II-a

Că îţi poţi permite ori ba să îţi amenajezi o casă cu cele mai noi sau mai pretenţioase accesorii sau tehnologii, întotdeauna vei putea visa la ceea ce îţi doreşti. Şi, cine ştie, poate că, tot visând, vei reuşi să obţii lucrurile la care visezi.

 

Noi îţi vom arăta câteva lucruri pe care poate le-ai mai văzut, poate le-ai proiectat sau poate sunt noi, lucruri pe care le poţi adăuga la lista de obiecte pe care să le obţii (pe care să le faci, pentru care să strângi bani sau pe care să le comanzi, pur şi simplu) sau să le creezi chiar tu.

 

O masă cu scop dublu... cel puţin!

 

Ai vrea să ai o masă de biliard în living, dar ţi se pare că ocupă prea mult loc pentru o piesă de mobilier pe care nu o foloseşti decât din când în când? Fă în aşa fel încât să alegi mobilier care să aibă minimum două utilizări.

 

De exemplu, masă de biliard şi masă pentru dining. Eventual, mai alegi şi ca această masă să aibă un sertar, două – spaţii pentru depozitarea tacâmurilor din argint, de exemplu, şi ai triplă utilizare! (Primele două imagini din galeria foto ar trebui să fie suficient de explicite pentru a ilustra modelul cu masă pentru dining şi masă de biliard.)

 

Un pat suspendat

 

Despre paturile suspendate am mai discutat şi în articole anterioare, cel mai important vis-à-vis de acest subiect fiind cel pe care îl găseşti aici. Aşadar, probabil sămânţa dorinţei de a avea undeva în casă cel puţin un astfel de pat a fost deja sădită. Trebuie doar să alegi modelul ideal şi să te asiguri că ai tavanul suficient de rezistent, căci un astfel de pat nu ar trebui să fie foarte greu de găsit în comerţ sau de comandat.

 

Spaţii de depozitare peste tot – chiar şi în scări

 

Nu te-ai gândit până acum că tot spaţiul acela de sub scări este spaţiu irosit şi că ar fi mai bine dacă ai găsi o modalitate de eficientizare a acelui spaţiu? Uite, de ce nu ai crea în locul unei mase de ciment un soi de dulap foarte bine compartimentat şi suficient de masiv cât să susţină scările? În plus, este şi discret şi eficient, mai ales dacă ai o familie numeroasă sau dacă eşti genul de om care strânge multe suveniruri de-a lungul anilor.

 

Masă de ping-pong? Uşă? Şi!

 

Şi despre aspectul uşilor am mai discutat. Totuşi, indiferent de ce culoare ai alege sau ce ornamente pentru uşă, tot nu te-ai putea bucura de uşa ta la fel de mult ca atunci când pe o parte ai o agăţătoare pentru halat, iar pe cealaltă parte ai un fileu micuţ, numai bun pentru ping-pong! Desigur, ai avea nevoie de un anumit tip de balamale, ca să poţi rabata uşa şi să o transformi în masă de ping-pong, dar n-ar trebui să fie foarte greu pentru tine să obţii aşa ceva, nu crezi?

 

Pereţi cântători

 

Aceasta ar putea fi o idee mai greu de pus în practică: în primul rând, ai nevoie de un întreg imobil pe care să îl poţi exploata. În al doilea rând, ai nevoie de câteva cunoştinţe despre instrumentele muzicale şi materialele din care sunt acestea realizate sau de cineva care să ştie lucrurile acestea. La final, ar trebui ca imobilul să arate cam aşa ca cel din ultima imagine din galeria foto de mai sus.

 

Va urma...

 

Sursa foto: boredpanda.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI