Idei pentru o casa WOW – partea a III-a

22-12-2014 / Blog amenajari locuinte

Vrem ca locuinţa fiecăruia dintre noi să corespundă nu numai cu visele şi visurile noastre, ci şi cu nevoile şi pasiunile noastre. De aceea, speranţele noastre se vor întrepta, uneori, către lucruri pe care nu le putem obţine chiar imediat. Există foarte multe dotări pentru locuinţe, iar acestea sunt posibile, căci există oameni care deja le au la ei acasă. De ce nu ai putea avea şi tu la tine acasă lucruri "wow"? De exemplu...

 

O cadă transparentă...

 

Mai ales în serile geroase de iarnă sau chiar şi în miezul verii, când te prind ploile torenţiale, nu îţi doreşti decât să ajungi la tine acasă şi să faci o baie fierbinte, cu spumă şi săruri. Acest răsfăţ este unisex, nu lăsa reclamele TV să îţi altereze percepţia. Dar dacă ar fi şi o cadă specială? Nu te-ar tenta şi mai mult o baie lungă şi fierbinte? Uite, de exemplu... o cadă transparentă, din sticlă.

 

Scări interioare şi bibliotecă ( 2 în 1)

 

Mai ales dacă vrei ca scările tale să fie din cele abrupte (şi pline, nu doar trepte), ar fi bine să iei în calcul transformarea interiorului fiecărei scări în parte în spaţiu de depozitare: ori ca dulap, ori ca bibliotecă. Uită-te la a doua imagine din galeria foto de mai sus: vezi, unii oameni deja au o bibliotecă de invidiat în casa lor. De ce nu ai avea şi tu ceva asemănător?

 

Un beci întotdeauna plin şi cu design deosebit

 

Orice furnică, dar mai ales orice greiere visează la un beci plin cu provizii pentru toamnă, pentru iarnă, pentru primăvară (poate e mai rece şi nu se fac legumele chiar din timp), pentru sfârşitul lumii... cine ştie? Beciul trebuie să fie veşnic plin cu tot felul de băuturi şi de alimente! Dar dacă ar avea şi un design deosebit? Uite, de exemplu, cum arată beciul din a treia imagine din galeria foto!

 

Camere tematice: căsuţa din copac

 

Mai spuneam noi într-un articol nu foarte vechi: nu oricine are norocul să locuiască la curte şi în curte să aibă un copac mare şi puternic în care să poată construi o căsuţă. Pentru cei mai puţin norocoşi există, totuşi, speranţă: poţi construi o căsuţă în copac... în interiorul apartamentului. Vei avea nevoie de un meşter foarte bun şi va trebui să iei multe măsuri de precauţie, dar este posibil!

 

Camere tematice: corabia piraţilor

 

Şi dacă tot ai propria căsuţă în copac în livingul din apartamentul de la etajul 7, de ce nu ai putea avea şi o corabie? Dacă vrei să te joci de-a piratul cu nepoţii sau copiii tăi (sau, poate, cu micuţii prietenilor tăi), ar trebui să poţi face acest lucru chiar la tine acasă! Mai ales dacă îţi plac camerele tematice!

 

Va urma...

 

Sursa foto: boredpanda.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.