TIOR

Idei pentru case pentru oameni intr-o ureche

Îndrăzneşti sau nu îndrăzneşti? Dacă finanţele sau spaţiul nu ar fi o piedică, până unde ai merge cu nonconformismul în amenajările interioare de la tine de acasă? Câtă îndrăzneală zace în tine şi cât de mult din ea eşti dispus(ă) să împărtăşeşti cu restul lumii?

 

Uite câteva idei faine şi curajoase pentru cutezătorii lumii amenajărilor interioare!

 

Exterior zugrăvit de curcubeu

 

Folosirea mai multor culori pentru zugrăvirea unei părţi sau a alteia din casa ta spune foarte multe despre tine, dar îţi şi spune foarte multe: poate spune despre tine că eşti într-o ureche sau că nu distingi culorile sau că eşti o persoană foarte energică şi îţi poate spune să zâmbeşti mai des, să te uiţi mai mult în jurul tău pentru a vedea lucruri frumoase şi aşa mai departe. O casă-curcubeu va aşterne zâmbete pe mai multe feţe, nu numai pe cele ale locuitorilor săi.

 

Uşi capitonate

 

Nu ştiu despre tine, dar mie uşile capitonate îmi amintesc de filmele cu mafioţi şi de secretariatul de la şcoala generală. Aşadar, dacă ţie îţi amintesc de ceva plăcut, alege câteva fotolii din acelea din epoca victoriană şi amenajează-ţi locuinţa aşa cum crezi tu de cuviinţă, inclusiv dacă această "de cuviinţă" înseamnă uşi capitonate în interiorul locuinţei tale.

 

Tapet de colorat

 

Ideal pentru camera copiilor, dar nu exclusivist, tapetul de colorat este haios şi uşor de acceptat: dacă vrei, poţi să îl păstrezi în alb şi negru sau îl poţi colora numai parţial (numai cu nuanţele unei singure culori sau numai un fragment din tapet). Bineînţeles, dacă eşti cu adevărat într-o ureche vei tapeta astfel o cameră întreagă şi, timp de un an, tot să ai ce face!

 

Un perete de desenat cu creta

 

Tapetul de colorat are un dezavantaj: nu îl poţi colora de mai multe ori. Totuşi, dacă faci din pereţii unei camere o tablă de scris cu creta, pe aceasta o poţi colora, şterge, scrie, redecora şi aşa mai departe. Ura!

 

"Pasaj secret"

 

La prima vedere, o mare bibliotecă. La a doua vedere, dacă uşa este încă închisă, tot o mare bibliotecă. Ne referim la detaliul din penultima poză: acolo este o baie ascunsă dincolo de rafturi pline cu cărţi. Dacă nu vrei ca invitaţii tăi să ştie unde este micul tău paradis şi ca măcar această parte a casei să fie în siguranţă, atunci ascunde-ţi baia după un pasaj secret camuflat cu zeci de volume de cărţi.

 

Covoare false

 

Desenează pe podea (în interiorul casei tale sau pe verandă sau unde vrei tu) un covor fals. Execută-l cu atenţie şi nu fi superficial(ă) atunci când vine vorba despre detalii. Trebuie să pară un covor adevărat ţesut manual de femeile din Uzbekistan! E şi haios, arată şi bine, şi nici nu trebuie să îl aspiri sau să îl scuturi. În plus, când te-ai săturat de covorul ţesut manual de femeile din Uzbekistan, dai cu un strat de vopsea şi s-a dus! Atât numai că nu îl poţi lăsa moştenire...

 

Sursa foto: buzzfeed.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI