TIOR

Ideal pentru animalul tau de companie

În lumea iubitorilor de animale, câinele sau pisica ocupă un loc important. Sunt mici, iubitoare și energice, dar mai ales, sunt considerate o parte din familie. Avem câteva idei pentru cei care doresc să îi ofere animalului de companie un loc în care să se simtă în singuranță.


Urmărim să fie o completare perfectă a spațiului din locuință, de aceea ne bazăm pe sugestiile specialiștilor în home design.


Adăpost urban


Multe persoane investesc timp și alte resurse în decorul casei lor. Însă, atunci când ajung la amenajarea spațiului pentru animalul de companie, întâmpină probleme. Nu trebuie să uităm că atât câinii, cât și pisicile sunt animale cărora le plac spațiile închise. De aceea, vechiul coteț din curtea bunicilor este upgradat la un stil de viață modern, potrivit locuințelor din mediul urban.


Ce este la modă?


Aceste spații special amenajate pentru câinele tău au un design simplu, dar respectă ultimele trenduri în materie de îngrijire a animalelor de companie. Ușor de curățat și cu un aspect minimalist, se potrivește perfect cu amenajarea modernă a locuinței tale. 

 
Se potrivesc oriunde


Cea mai atractivă caracteristică a acestor case pentru câini este designul contemporan. Având diferite finisaje din lemn, se adaptează ușor oricărui stil de amenajare a locuinței. În plus, oferă un spațiu confortabil pentru micuțele animale, dar este și ușor de menținut curat pentru stăpânii lor.


Care va fi următoarea achiziție în materie de accesorii pentru animalul tău de companie?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI