TIOR

Home design servit pe tava

Tăvile vin în mărimi și forme diferite, la fel ca oamenii. Totuși, toată lumea își găsește un loc al său: găsește locurile potrivite și pentru diferitele tăvi. Cine zice că toate tăvile trebuie să fie disponibile și cine zice că, atunci când le folosești trebuie să le așezi pe masă?

 

O tavă întotdeauna pregătită pentru oaspeți

 

O gazdă bună este întotdeauna pregătită pentru oaspeți: chiar și când nu este! Păstrează în living o tavă unde să ai întotdeauna pregătite câteva pahare curate, eventual așezate cu gura în jos, și poate chiar și o sticlă în care să ai poțiuni delicioase pentru obraji îmbujorați. 

 

Pe aceeași tăviță poți lăsa "la întâmplare" câteva bomboane, câteva petale de flori uscate și, poate, o vază măruntă în care să fie mereu flori proaspete sau oricare alte mici ornamente.

 

O tavă pe scaun

 

Poate nu îți amintești, dar într-un articol trecut, când îți scriam despre piese de mobilier cu dublă utilizare, îți propuneam să înlocuiești măsuța de cafea cu un taburet pe care să așezi o tavă. Ne-am întors la această idee, pentru că s-a nimerit să discutăm despre tăvițe astăzi.

 

Va trebui să alegi o tavă cât mai simplă, dar dintr-un material, cu un imprimeu și cu dimensiuni care să se potrivească taburetului pe care o așezi.

 

O tavă în pat

 

Unele tăvi sunt făcute pentru a fi folosite în pat: sunt tăvile pentru mic dejun și pentru gustările din duminici leneșe. Pe acestea le vei "orna" așa cum vrei, cu ce ai prin casă și cu ce îți dorești să mănânci. Sigur, ar fi drăguț să ai o cană specială, personalizată, precum și o vază subțirică în care să așezi câteva fire de trandafir pitic sau un fir de gerbera.

 

O tavă cu ghiveci

 

Pune-i tăvii minimum trei roți (ai grijă la poziția fiecăreia), apoi așază pe ea un ghiveci nu prea mare, pentru ca roțile să nu cedeze. Astfel, vei putea să plimbi ghiveciul de fiecare dată când vrei să îi schimbi locul.

 

De asemenea, poți crea un culcuș pentru animalul tău de companie într-o tavă: pisicile, mai ales, se simt foarte confortabil în locurile unde nu au voie cum sunt tăvile. Pisicilor le plac și ghivecele, deci poți crea un culcuș într-un ghiveci așezat pe o tavă transformată în suport pentru ghivece.

 

O tavă cu pantofi

 

Încearcă să găsești o tavă de cel puțin o jumătate de metru pătrat, nu foarte înaltă. Apoi, umple-o cu pietricele sau cu jumătăți de dopuri de plută, lipite una lângă alta. Important este ca, la final, să fie totul nivelat. Apoi, așează această tavă la intrare și așază-ți pantofii pe ea. Recunoaște! Este un proiect drăguț!

 

Sursa foto: houzz.com 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI