Home design, la un alt nivel 2

01-03-2015 / Blog amenajari locuinte

Ţi-am mai povestit noi şi cu alte ocazii despre locuinţe care îţi taie respiraţia, însă ideile originale sunt mai multe decât am putea descoperi într-o viaţă, aşa că vom continua împărtăşirea de imagini pline de creativitate pentru a te inspira pentru amenajarea locuinţei într-un stil insolit, nemaiîntâlnit.

 

Poţi citi aici despre magia vopselelor fosforescente şi aici despre alte idei fantastice pentru amenajarea locuinţelor.

 

Un perete... universal!

 

Indiferent că vei alege să îţi decorezi peretele cu tapet sau cu ajutorul desenelor pe perete, un perete spectaculos este întotdeauna de efect. Dacă ai văzut deja prima imagine din galeria foto, cu siguranţă eşti de acord cu noi. Locuinţele spectaculoase sunt apreciate de foarte multe persoane, motiv pentru care multă lume îşi doreşte aşa ceva.

 

Totuşi, în cazul decoraţiunilor atât de vizibile şi de voluminoase, nu mai este loc în cameră şi pentru altceva: ar trebui să alegi cea mai simplă canapea, cel mai simplu parchet, cele mai simple accesorii, aşa încât să nu fie prea încărcată locuinţa (din punct de vedere estetic).

 

Podea din omuleţi striviţi

 

Parchet laminat are toată lumea. Sigur, şi tu poţi alege tot un parchet simplu pentru locuinţa ta, dar ia în considerare şi plăcuţele de parchet realizate la comandă după un anumit tipar, aşa cum este podeaua făcută din... oameni (foto 2).

 

Jaluzele cu modele deosebite

 

Modelul de jaluzele din imaginea a treia se numeşte „O privelişte mai bună” (Better view) şi nu fără motiv: mai ales în oraşele aglomerate, ai toate şansele ca, privind pe fereastră, să nu vezi decât un alt bloc; cu puţin noroc şi acolo va fi un om care priveşte pe fereastră. Iar dacă alegi accesorii pentru ferestre, va trebui să alegi ceva care să îţi atragă şi să îţi încânte privirile, poate chiar unele cu modele decupate, prin care va trece lumina solară pentru a proiecta imagini pe podea ori pe perete.

 

Covoare foarte colorate

 

„Covoare foarte colorate” nu reprezintă un lucru ce te-ar putea da pe spate. A mai văzut lumea covoare colorate! Da, dar dacă au şi un model deosebit... s-ar putea să aibă un efect vizual mult mai puternic şi mai plăcut. A patra imagine din galeria foto cuprinde şi un covor ce s-ar potrivi definiţiei noastre de „model deosebit”. Nu-i aşa că arată bine?

 

Cadă în forma de hamac

 

Căzile, la fel ca oamenii, vin în tot felul de forme, culori si mărimi. Poate că vei vrea o cadă înaltă, poate una sub nivelul podelei, în stil japonez, poate una vintage cu picioare în formă de labe de leu sau poate că îţi doreşti ceva mai elegant şi cu un design deosebit. Cum ar fi să faci baie într-o cadă precum cea din a cincea imagine din galerie?

 

Chiuveta-cochilie

 

Despre chiuvete am discutat şi anterior, în diferite articole. Ştii deja că poţi avea o chiuvetă-acvariu, dacă te străduieşti niţel. De asemenea, dacă te străduieşti niţel, ai putea avea o chiuvetă în formă de cochilie, în care apa să se prelingă aproape melodic.

 

Sursa foto: boredpanda.com

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.