Happy Hour acasa

04-11-2014 / Blog amenajari locuinte

După programul de serviciu, meriţi şi tu un moment de relaxare. Nu neapărat linişte, ci doar relaxare. De ce nu ai merge să te relaxezi acasă? Cheamă şi câţiva prieteni sau chiar colegi de serviciu şi bucuraţi-vă pentru o oră, două, de o băutură care să vă priască şi de un pahar de discuţii relaxante.

 

Aşadar... casa ta ar trebui să fie pregătită pentru oaspeţi. Băuturile fie le cumpăraţi de pe drum, fie le oferi din propriul bar. Sugestii pentru amenajarea unui bar acasă (fie el cât de mic, fie el cu băuturi alcoolice, fie cu băuturi răcoritoare, ceaiuri sau sortimente de cafea) vei găsi şi aici.

 

O tăviţă îmbietoare la intrare

 

Încă de la intrare, oaspeţii tăi trebuie să se simtă bineveniţi. Prin urmare, cuierul ar trebui să nu fie foarte aglomerat (ca hainele oaspeţilor tăi să aibă loc toate în cuier), să fie (sau să faci) loc pentru încălţăminte, să le poţi oferi papuci de casă (dacă este cazul) şi, nu în ultimul rând, să îi întâmpini cu o tăviţă cu bunătăţi: băuturi aperitive, prăjiturele cu răvaş, bomboane, sărăţele etc.

 

Păstrează o parte din casă mereu pregătită pentru oaspeţi.

 

Măcar o parte din casă ar trebui să fie mereu pregătită pentru oaspeţi: trebuie ca o cameră să aibă multe spaţii de depozitare şi să fie întotdeauna uşor de iluminat (cu diferite variante de iluminat), pentru a putea să faci rapid ordine în timpul cât oaspeţii se descalţă şi să poţi alege lumina potrivită atmosferei pe care doreşti să o instaurezi.

 

În acest sens, pe lângă lumină, poţi alege şi odorizarea camerei cu un parfumant de cameră, cu lămpi de aromatizare sau cu beţişoare parfumante.

 

Asigură-ţi un depozit de licori.

 

Poate nu amenajezi un bar în adevăratul sens al cuvântului. Poate cumpăraţi numai un bax de doze de bere de la non-stop-ul din colţ. Dar trebuie să recunoşti că o etajeră cu diferite sticle de vin arată bine, aşa cum arată bine şi câteva rafturi cu halbe de colecţie. Încurajează-ţi invitaţii să contribuie la lista de licori, aşa încât să aveţi băuturi cât mai multe şi mai diversificate spre degustare. Poate într-o zi, în timpul de Happy Hour, veţi încerca chiar să faceţi voi câteva cocktail-uri.

 

Asigură şi ceva muzică de ambianţă.

 

Muzica este bună. Muzica este prietena noastră, a tuturor. Pune muzică de fundal pentru a destinde atmosfera şi pentru a asigura un subiect de siguranţă în cazul în care rămâneţi la un moment dat fără subiecte de discuţie.

 

În plus, muzica este terapie. Chiar şi dacă nu îţi dai seama că o auzi (mai ales când nu îţi dai seama că o auzi), te poate binedispune sau te poate relaxa, te poate face să te împrieteneşti mai repede cu cei din jurul tău sau te poate ajuta să îţi descarci energia negativă şi să îţi reîncarci bateriile.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.