TIOR

Halloween, in chip nou

Am discutat deja despre Halloween şi anul acesta şi vei găsi aici şi sugestii mai vechi pentru decorarea casei în spiritul acestei sărbători împrumutate, dar revenim cu sugestii noi. Pentru că ceea ce este înspăimântător poate lua diferite forme şi pentru că, aşa cum ştii şi tu, sărbătoarea se apropie.

 

Mesaje de alertă la intrare, pe scări, peste tot

 

De Halloween, toate casele trebuie decorate! Ne plac petrecerile, aşa că vom împrumuta de la străini orice prilej de sărbătoare. Totuşi, Halloweenul este o sărbătoare a monştrilor şi a lucrurilor înspăimântătoare (se spune că trebuie să te deghizezi în monstru ca strigoii şi vampirii, a căror noapte este cea de Halloween, să nu te atace, prin urmare şi casa trebuie asortată cu aspectul tău, nu crezi?). Prin urmare, casa ta se va transforma, cel puţin pentru o noapte (s-ar putea să îţi placă şi să o laşi mai mult aşa decorată) într-un cămin bântuit.

 

Mesajele de avertizare şi cuvintele ostile sunt, deci potrivite. Vei vedea şi în imaginile din galerie mesaje tematice: „I’d turn back if I were you” (= M-aş duce înapoi dacă aş fi în locul tău), „Scram!” (= Tai-o! / Valea!). Orice mesaj care face „monstruleţii” să stea departe de casa ta este potrivit, dar nu folosi cuvinte obscene!  

 

Dovleci cu figuri dubioase

 

Cunoscute sau nu, figurile de pe bostani sunt puţin înspăimântătoare: cum ar fi să te fixeze cu privirea un cap fără corp? Cam acelaşi sentiment este inspirat şi de bostanii personalizaţi... dacă îi personalizezi cum trebuie.

 

Monstruleţi ciudaţi, dar nu nu chiar înspăimântători

 

Monstruleţii pot fi sperietori făcute din haine umplute cu alte haine şi fixate în colţul cel mai puţin luminat al holului, pot fi măşti cumpărate de la festivaluri sau confecţionate chiar de tine şi cei ai casei, pot fi autocolanţi lipiţi pe ferestre sau pe pereţi. Poţi chiar să cauţi autocolant fosforescent din care să decupezi forme de fantome sau alţi monştri – internetul este plin de modele!

 

Inamici gigantici

 

Poate nu l-ai observat din prima răsfoire a galeriei, dar casa exemplificată mai sus este deja cucerită de un păianjen uriaş. Insectele gigant sunt coşmarul foarte multor persoane, aşa că sunt o decoraţiune potrivită pentru Halloween: păianjeni gigant, şerpi gigant (şi ce dacă nu sunt insecte?), gândaci gigant, lilieci gigant (din nou: şi ce dacă nu sunt insecte?) – alege vietatea potrivită de imitat şi sperie-ţi vizitatorii cu ea. Fă-le şi poze atunci când se sperie. Vă veţi amuza copios a doua zi!

 

Sursa  foto: houzz.com 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI