TIOR

Grecia la tine acasa

În plin sezon estival vă propunem la rubrica dedicată amenajării locuinței, o călătorie în țara Zeilor, Grecia. Cu ieșire la Marea Mediterană, Marea Ionică dar și la Marea Egee, Grecia oferă peisaje de neuitat, atât prin istoria bogată, dar și prin stilul unic al arhitecturii și design-ului. Combinația între alb și albastru este de departe o marcă înregistrată impusă de greci pentru amenajarea locuinței.

Eleganță de poveste

Nu sunt importante doar culorile atunci când vrei să-ți amenajezi locuința. Elementele de decor, poziționarea acestora și mobila aleasă pot face din casa ta o lume de poveste. Acest lucru vi-l prezentăm în primele două fotografii din galerie. Cu o mobilă inspirată din trecut, cu linii simple, prima imagine se bazează pe accentuarea albului, mai ales pe culoarea mobilei. În schimb, albastrul folosit pentru pereți și tavan, este cel care dă un spirit viu camerei. În a doua imagine, albul și albastrul este combinat alături de culoarea parchetului. Poziționarea elementelor de decor îi trimit pe cei din încăpere cu gâdul la o poveste desfășurată pe malul mării. Pe de altă parte, așa poate fi amenajată și o cameră de pe un yacht sau un vas de croazieră.

Modern

Am vorbit despre un design bazat pe elemente clasice de poveste, acum trebuie să revenim în prezent. Următoarele imagini din galerie prezintă păstrarea spiritului vechi din antichitate actualizat la tendițele moderne de pe piață. Mobila este alcătuită din linii bine determinate, păstrând combinația dintre alb și albastru, specifică Greciei. Elemetele de decor sunt puține ceea ce conferă camerei senzația unui spațiu de dimensiuni mari. Pentru cei care iubesc marea și mai ales călătoriile în larg, amplasarea unui obiect ce reprezintă un vapor sau o barcă este binevenită, fapt ce poate trezi amintiri frumoase de fiecare dată când se intră în cameră.

Inedit despre Grecia

Dacă vrei să aduci Grecia la tine acasă ar trebui să știi câteva lucruri interesante despre această țară. Orașul Atena adăpostește aproximativ o treime din populația Greciei, iar în anumite zile mașinile sunt interzise pentru a proteja ruinele de peste 2400 de ani ale templului Partenon. În general, clădirile nu au mai mult de cinci etaje. Iar pe de altă parte, grecii cosideră că amenajarea grădinii reprezintă o oglindă pentru valorile casei și familiei respective.

Dacă vrei să vezi alte idei interesante pentru casa ta, poți intra în secțiunea noastră dedicată amenajării locuinței.

Sursa foto: homecaprice.com, homedit.com, home-desinging.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI