TIOR

Gimnastica si voie buna chiar acasa

Poate fi foarte plăcut să faci sport într-o sală cu mai multe persoane, însă pentru introvertiţi este mai plăcut să faci gimnastică şi alte exerciţii în propria locuinţă. Pentru cei care preferă exerciţiile individuale şi antrenamentul personalizat, noi avem câteva puncte de reper pentru amenajarea unei săli de sport acasă.

 

Ajutor şi antrenori

 

Este întotdeauna util să faci exerciţii după un model. Dacă preferi să lucrezi de unul singur (sau de una singură) şi crezi că nu ai nevoie de un antrenor personal, atunci poate va fi utilă o înregistrare sau o emisiune live unde antrenorii să lucreze odată cu tine şi să îţi explice cum se execută fiecare exerciţiu în mod corect. Uneori, ajută şi simplu fapt că auzi pe altcineva numărând seriile de exerciţii.

 

Aparate

 

Tipul aparatelor diferă de la om la om, în funcţie de condiţia fizică a fiecăruia, de tipul de exerciţii preferat, de grupele de muşchi pe care vrei să le lucrezi şi aşa mai departe. Aşadar, aparatele pot varia de la biciclete şi benzi de alergat la elastice, spalieri, corzi, gantere, mingi medicinale, roţiţe şi aşa mai departe.

 

Inspiraţie

 

Inspiraţia vine din lucrurile pe care le vezi şi din cele pe care le auzi: este dovedit că oamenii fac sport cu drag atunci când aud muzică, aşa că instalează în sala ta de sport de acasă şi un sistem audio şi un aparat care să propage muzică (un radio, un casetofon, un CD player, un mp3 player etc).

 

De asemenea, ar fi util să îţi personalizezi pereţii cu imagini şi lucruri care să te motiveze, indiferent că acestea ar fi mesaje scrise pe pereţi (autocolant sau cu vopsea), tablouri cu sportivi sau vreo imagine dinamică sau articole vestimentare ale marilor sportivi (acestea ar fi înrămate, pentru o conservare cât mai bună). În aceeaşi categorie intră bâtele, mingile şi crosele semnate de sportivi recunoscuţi sau alte asemenea obiecte.

 

Pentru mai multe sugestii şi recomandări, click aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI