TIOR

Frumos in alb si negru

Alb-negru este definiţia clasicului. O cameră decorată în alb şi negru poate fi cea mai frumoasă şi mai relaxantă încăpere în care ai păşit vreodată dacă este amenajată cum trebuie. Prima regulă va fi, probabil, încadrarea într-un buget, a doua regulă se va referi la confortul tău şi al celor dragi, iar a treia regulă este strict legată de accesoriile care pot fi tot alb-negru sau pot fi în culori neutre, în pasteluri sau chiar şi câte un strop de culoare intensă.

 

Un colţ cu model

 

Ia în considerare amenajarea unei camere predominant în alb, dar păstrează un colţ unde să decorezi pereţii cu tapet sau autocolant ori poate chiar cu picturi murale. Aici poţi face trecerea mai uşoară cu ajutorul unor alte decoraţiuni: o etajeră cu mai multe cărţi, o oglindă sau o măsuţă de toaletă ar face acest colţ să nu arate ca neaparţinând aceleiaşi camere.

 

Vorbe de duh lăsate la vedere

 

Când totul e alb-negru, nuianţele sunt date de decoraţiuni, iar acestea din urmă nu trebuie să fie în alte culori decât alb-negru, ci doar să aibă personalitate: un mesaj important, un motto, un citat motivaţional, cuvinte dragi ce ţi-au fost spune cândva şi ţi-au rămas în suflet şi aşa mai departe.

 

Vorbe pline pe pereţi

 

În a patra imagine din galeria foto vei vedea că doi dintre pereţi sunt decoraţi în aşa fel încât să îţi vorbescă. Aminteşte-ţi şi de articolul de aici unde îţi demonstram că pereţii pot vorbi pentru mai multe idei despre decorarea pereţilor cu ajutorul cuvintelor. Nici măcar nu trebuie să fie aceeaşi tehnică: unele cuvinte le poţi scrie direct pe perete, unele pot fi imprimate într-un autocolant personalizat, iar unele se pot regăsi într-un tablou aparte (unul handmade, unul cumpărat, unul cu o fotografie etc).

 

Programări pe tablă pentru cretă

 

Toţi pereţii din camerăsunt albi, dar pe unul dintre pereţi vei fixa o mare tablă neagră de scris pe care îţi vei nota după propria manieră de organizare a activităţilor de zi cu zi când sunt petrecerile, când sunt întâlnirile de afaceri, când este aniversarea părinţilor şi tot aşa mai departe. Nu uita să îţi actualizezi periodic acest calendar.

 

O cameră la patru ace

 

Casele sunt ca oamenii: dezordonate, dar confortabile sau chic, sport sau elegante. Aşadar, iată că ai putea să îţi amenajezi şi o cameră la patru ace, nu doar să alegi o ţinută la patru ace pentru cine ştie ce eveniment. Mobilierul trebuie să fie elegant, poate chiar clasic, culorile pereţilor (alb-negru) trebuie distribuite cu măsură şi cu vopsea bună, şi poate că nu ar fi rău să amenajezi un decor simetric, după recomandările de aici.

 

Pereţi negri, mobilier alb/ Pereţi albi, accesorii negre

 

Aşa cum probabil ai observat deja, albul şi negrul trebuie să se completeze, aşa încât nicio cameră să nu fie prea întunecată sau prea luminoasă, ci doar aşa, o cameră bună unde să îţi laşi gândurile să plutească libere.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI