TIOR

Fotolii colorate si zile imbunate

Îţi tot povestim despre cât de important este să alegi pentru interiorul locuinţei tale obiecte colorate sau pete de culoare pe care să le aşezi în fiecare cameră. Despre cum diferitele alegeri cromatice îţi pot îmbunătăţi dispoziţia, am mai discutat, aşa că aproape că nu este nimic nou aici. Aşadar, acum vom discuta despre anumite obiecte care pot deveni pata de culoare: fotoliile.


Unde aşezi fotoliile?

 

Oriunde! Este atât de uşor: singura condiţie este să ai destul spaţiu, căci, de altfel, poţi aşeza fotoliile absolut oriunde. De obicei, este recomandat să alegi câte o pereche de fotolii pentru încăperile locuinţei tale, dar aceasta nu este o regulă bătută în cuie: bineînţeles că poţi aşeza un singur fotoliu sau mai mult de două, în funcţie de spaţiul disponibil.

 

Iar fotoliile, deşi de obicei sunt aşezate în living, în dining sau pe terasă, le poţi aşeza cu încredere şi în baie, în bucătărie, în dressing, în dormitor, în camera copiilor şi aşa mai departe. Vei vedea şi în galeria foto pregătită pentru tine (dacă nu ai văzut deja), că fotoliile colorate sunt atât de simpatice şi de diferite încât chiar le poţi aşeza oriunde.

 

Cum alegi culorile?

 

În funcţie de gusturile tale cromatice şi, desigur, în funcţie de restul decorului. Poţi alege culorile fotoliilor (sau ale huselor pentru fotoliile tale) aşa încât să completeze cromatic aspectul unei camere sau să creeze tocmai puţin contrast, pentru un aspect ceva mai dinamic şi mai jucăuş. Aici totul depinde de gusturile şi de personalitatea celor care locuiesc în această casă, precum şi de felul în care această familie vrea să îşi primească oaspeţii.

 

Cât de diverse sunt modelele pentru care poţi opta?

 

Păi mai încape vorbă? În primul rând, fotoliile diferă după modelul de design după care sunt fabricate, după epocile pentru care au fost create, căci trebuie să includem în calcul şi fotoliile vintage, atât de frumoase şi de elegante, încât nu te poţi abţine să nu te aşezi pe ele, chiar dacă unele trebuie recondiţionate.

 

În al doilea rând, modelele fotoliilor variază după dimensiunile lor şi după proporţii (raportul între pernuţă, spătar, mânere şi picioare), precum şi după modelul picioarelor (dacă se văd, ce model au, şi, respectiv, dacă nu se văd, cum arată „fusta“ fotoliului).

 

Iar în al treilea rând, trebuie să ne gândim că şi fotoliile şi husele acestora pot fi lucrate manual, pot fi lucrate la comandă, pot fi recondiţionate şi tot aşa mai departe, până când ajungem la o infinitate de modele de fotolii, dintre care noi îţi vom arăta câteva şi în galeria foto.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI