Ferestrele cu stil – conexiunea cu lumea exterioara II

24-02-2016 / Blog amenajari locuinte

Ferestrele sunt un subiect important în home design. Stilul decorativ poate conduce la o multitudine de variante pentru materiale, culori și texturi bine alese. Atunci când vine vorba de conexiunea cu lumea exterioară, ne place să avem cele mai inspirate alegeri în materie de ferestre cu stil.

Sticlă colorată

Fermecătoare prin colorit, ferestrele din sticlă colorată se potrivesc unui design modern sau unuia cu motive etnice. Disponibilitatea ornamentală este numeroasă. De la o culoare integrală a ferestrei, până la modele florale, geometrice. Ferestrele decorate astfel oferă gradul de intimitate pe care proprietarul îl preferă.

Rulouri la ferestre

Un ecran sub formă de rulou poate avea un rol important în acoperirea ferestrei. De la simplu la complex, rulourile pot avea aspectul unei hărți pentru cei pasionați de călătorii, pe când altele impresionează prin aspectul de pergament. O fereastră personalizată poate fi acoperită cu o rolă cu dimensiuni specifice și elemente grafice. Aici includem citate motivaționale sau orice text îți creează un sentiment plăcut la citire și te face să te simți bine în încăpere.

Jaluzele reinventate

Mai noi, jaluzelele sunt o nouă experiență în home design. Materialele din care sunt confecționate acționează asemenea unui filtru UV. Multe dintre aceste jaluzele pot fi activate automat pentru a se ridica sau coborî după bunul plac. Fără efort, poți obține necesarul de lumină naturală. Pentru un aspect unic, optează către elemente decorative sub forma unor modele ce se atașează jaluzelelor. Astfel completezi în mod creativ decorul.

Operă de artă

Pictură sau desen, în funcție de ce ești atras, le poți atașa încrezător ferestrelor. Operele de artă vor aduce întotdeauna un accent creativ decorului inițial. Este o idee inovativă aceea de a aduce desenele preferate în prim plan. De pe suprafața pereților, tocmai la ferestre. Ce părere ai?

În dreptul ferestrei

Plantele pot ocupa o poziție în dreptul ferestrei. Pe lângă necesitatea de a avea suficientă lumină, plantele pot acționa și ca un element de înfrumusețare pentru paravanul ce dorești să îl obții între exterior și interior. Oferă-ți momente de intimitate prin poziționarea în dreptul ferestrelor a plantelelor, dacă ești adeptul elementelor naturale sau a obiectelor precum noptiere și veioze. Tu ce ai alege?

Sursa foto: freshome.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.