TIOR

Ferestrele cu stil – conexiunea cu lumea exterioara I

Ferestrele aduc lumină în case, având o puternică legătură cu lumea exterioară. Modul în care alegi să îți decorezi suprafața geamului sau a ramei ce îl înconjoară, spune multe despre stilul preferat de amenajare interioară.

Alegeri inspirate de exterior

Într-adevăr, cel mai simplu mod de a oferi ferestrelor un aspect elegent și, în același timp, modern este libertatea de a le lăsa neacoperite. Această alegere se potrivește caselor ce se bucură de zone împădurite, izolate de privirile vecinilor. Cei mai mulți dintre noi, avem o altfel de libertate, de a decora zona ferestrelor cu diverse opțiuni atractive atât din interior, cât și din exterior. În acest caz, nevoia de intimitate poate fi transformată într-o soluție de home design.

Alternative decorative

Dacă perdelele sunt nepotrivite designului din încăpere, iar jaluzelele ți se par prea demodate, există alternative decorative pe care le poți lua în calcul. Funcționalitatea și esteticul joacă un rol important în alegerile cu privire la decorarea ferestrelor.

Aspect mat la fereastră

Sticla cu aspect mat oferă ferestrelor posibilități decorative numeroase. În plus, protejează obiectele din zona ferestrei de expunerea la soare. Nu mai vorbim despre adăugarea unei atmosfere intime, ferindu-va de posibile vederi inestetice către vecinii de la blocul alăturat.

Fiind un înlocuitor al perdelelor, avem și un avantaj pentru cei sensibili la praf, căci țesăturile tind să colecteze impuritățile din aer. În funcție de nevoile tale, aspectul mat îl poți obține prin gravarea, acoperirea ferestrei cu hârtie specială sau pulverizarea cu produse destinate sticlei.

Decorațiuni adezive

Printre posibilitățile decorative se numără și cele adezive, deosebit de atrăgătoare. Efectul final poate fi asemănător unui vitraliu. Elementele grafice, colorate în diferite stiluri vor atrage întotdeauna atenția. Noi am putea spune că este soluția cea mai la îndemână de a schimba ferestrele ori de câte ori vei dori. Decorațiunile adezive sunt ușor de aplicat, dar și de îndepărtat.

Sursa foto: freshome.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI