TIOR

Ochii – ferestrele sufletului. Dar ferestrele ce sunt?

Ochii prin care vedem minunățiile ce ne înconjoară casa. De cele mai multe ori suntem atrași de locuințele care au o vedere frumoasă în exterior. Un lac, pădurea, natura, în general. Este esențial să alegem ferestre care să pună în evidență aceste priveliști. Articolul de mai jos este pentru cei care doresc să își sporească luminozitatea apartamentelor.


Lumina – sursa vieții sănătoase


Fii în căutarea modalităților prin care să obții interioare luminate natural. Rezultatul este unul benefic organismului nostru. O viață sănătoasă trebuie să ofere surse naturale de lumină și aer curat. Ferestrele pot contribui la realizarea unei conexiuni a spiritului cu mediul cel mai propice de dezvoltare: natura.


Fiecare catacteristică este un atu


Luând în considerare caracteristicile casei, alege un design al ferestrelor care să se încadreze perfect. Tavanele înalte și camerele voluminoase necesită o structură a ferestrelor pe mai multe nivele. În schimb, camerele ale căror pereți sunt de dimensiuni mai reduse, pot avea acces către lumina naturală printr-un truc specific amenajărilor livingului. Alege ca ferestrele să fie poziționate începând nu mult peste pragul podelei și până în tavan. Efectul este garantat.


Fereastra din tavan


Lipsa de spațiu este o problemă tot mai des întâlnită de către specialiștii în amenajări interioare. De aceea, ei apelează la diferite modalități decorative pentru un confort sporit. Una dintre aceste soluții este considerată cea a inserției ferestrelor în tavanul locuinței. Aceste ferestre de pe acoperiș permit pătrunderea luminii naturale. În plus, oferă căminului intimitate și o atmosferă relaxantă.


Lumină și intimitate la un loc


Pentru că există momente în care și lumina, dar și intimitatea sunt binevenite. Mai ales în anumite încăperi din locuință. Baia poate fi un dintre camerele care pot întruni aceste caracteristici. În acest caz, poți opta pentru ferestre înguste, cât mai aproape de tavan. De asemenea, este indicat să iei în considerare mai multe tipuri de opacitate a sticlei, în funcție de preferințe.


Sursa foto: freshome.com, houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI