Ferestre mari - din interior catre exterior (II)

23-12-2015 / Blog amenajari locuinte

Așa cum am discutat în articolul anterior, pentru o amenajare cât mai adecvată, utilizează culori, modele și texturi care oferă un aer primitor încăperii. Orientează-te către accesorii care merg mână în mână cu restul decorațiunilor din cameră. Un alt element de care trebuie să ții neapărat cont este iluminatul.


Un loc confortabil


Iată cum spațiul de lângă fereastră devine un loc confortabil. Prin investirea într-un design ale cărui elemente conțin țesături moi. Acestea vor emana căldură și o stare relaxantă. Lipsești tu din peisaj și cartea preferată pe care să o citești fără ca nimeni să nu te întrerupă.


Exterior pentru interior


Un exterior cu o vedere frumoasă trebuie asociat unei ferestre mari. Ar fi păcat să nu folosești acest truc de home design pentru a aduce prospețimea naturii în casă printr-o amenajare a zonei din preajma ferestrei. Creează impresia de spațiu deschis din interior către exterior. Este o strategie numai bună pentru evidențierea centrului de interes al camerei. Tu de unde admiri peisajul de afară?


Canapea personalizată


O alternativă a clasicelor canapele regăsite în magazine este canapeaua personalizată. În funcție de stilul pe care dorești să îl abordezi în amenajarea încăperii, poți opta pentru un look demn de Hollywood sau unul cu influențe asiatice și, de ce nu, cu elemente chic.


Între două... nu te plouă


O fereastră în continuarea unui dulap aduce noutate amenajării interioare. Este un mod atrăgător de a sparge monotonia unui spațiu acoperit de rafturi. Dacă fereastra este poziționată la confluența dintre două corpuri de bibliotecă, este cu atât mai bine. Spațiul rezultat, completat de o canapea este locul perfect în care te poți delecta citind o carte.


Frumos și util


Asigură-te că spațiul amenajat dispune de toate elementele unui spațiu primitor. În plus, trebuie să îți ofere posibilitatea relaxării într-un loc confortabil, în care te poți bucura de o panoramă deosebită. Din punctul de vedere al utilității, poți apela atât la rafturi de stocare în sistem plutitor, cât și la dulapuri în zona inferioară a canapelei.


Sursa foto: freshome.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.