TIOR

Ferestre mari - din interior catre exterior (I)

Ferestre mari pentru un interior contemporan. Cu o investiție corespunzătoare poți obține un spațiu vizibil mai luminos, încăpător și optimist în ceea ce privește amenajarea locuinței. În plus, lumina naturală este un element care nu trebuie să lipsească din nicio casă.


Astfel de fereste sunt folosite din mai multe considerente. Pe lângă faptul că încă sunt la modă, utilizarea lor în proiectul de redisign al locuinței va aduce valoare și spațiu, lumină și o priveliște frumoasă. Deschiderea și închiderea ferestrelor permite aerisirea încăperii, dar și izolarea de aerul rece exterior. Mai mult decât atât, au un aspect versatil, iar unele amenajări includ paturi de zi, relaxante, rafturi, mese.


Plus arhitectural


Ferestrele mari pot aduce un plus arhitectural locuinței, evindențiind anumite elemente de design. Modul de proiectare al ferestrelor trebuie să îmbunătățească vizualul încăperii. Înainte de alegerea finală, asigără-te că ai luat decizia cea mai bună. Există programe online care te pot ajuta în acest sens.


Focus pe ferestre


Un spațiu primitor și relaxant poate fi chiar locul de lângă fereastră. În cazul în care îți propui atingerea unei astfel de amenajări interioare, ia în considerare o cromatică bogată și un mixt de țesături adecvat. Pernele decorative sunt nelipsite.


Spațiu de stocare


Ne-am obișnuit cu tot felul de ascunzișuri pentru lucrurile din casă, însă neglijăm posibilitatea unui spațiu de stocare chiar lângă fereastră. Dezordinea se transformă într-o foarte bună depozitare în sertarele, rafturile sau dulapurile cu uși. Aici poți ascunde o mulțime de obiecte pe care nu dorești să le ții la vedere. Astfel, menții un aspect al locuinței curat și ordonat.


Modernitate pe la fereastră


Dacă ești adeptul stilului minimalist, poți lua în calcul utilizarea unui design simplu, cu linii curate. Este recomandat ca unghiurile să fie și ele simple, evitându-se în acest caz colțurile rotunjite sau de diverse forme. Spațiile de depozitare pot fi construite prin folosirea unor dulapuri ale căror balamale nu sunt expuse. Pentru accesorizare, este indicată utilizarea unor țesături moderne, fără exces.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI