TIOR

Feng Shui pentru iubire si bani

Crezi ori nu crezi, rău n-are cum să fie! Principiile Feng Shui presupun aranjarea unor obiecte în casă într-o ordine anume pentru a favorizarea crearea şi alimentarea energiilor pozitive. În plus, asiaticii cred că pot schimba cursul lucrurilor prin modul în care îţi organizezi mobilierul, accesoriile şi decoraţiunile din casă.

 

Aşadar, cum trebuie să îţi amenajezi locuinţa pentru a avea noroc în dragoste şi spor la bani?

 

Picioarele pieselor de mobilier trebuie să stea pe covor.

 

Karen Rauch Carter, consultant feng shui, recomandă: "Niciodată să nu pui toată mobila lipită de perete. [...] Mobila ar trebui organizată în aşa fel încât să stimuleze comunicarea, aşa că uită unde sunt pereţii. Pune măcar picioarele din faţă ale tuturor pieselor de mobilier pe covor – nu doar în jurul acestuia – şi oamenii vor sta acolo şi vor vorbi" (via hgtv.com)

 

Păstrează bucătăria curată şi organizată.

 

"Bucătăria ta este în legătură directă cu abilitatea ta de a atrage banii", zice Suzanne Metzger, consultant feng shui, potrivit hgtv.com. "Păstrează cămara şi frigiderul organizate şi pline de mâncare proaspătă pe care chiar să o foloseşti. Pentru a atrage mai mulţi bani, pătrează plita curată – fiecare ochi trebuie să meargă şi să fie folosit în mod egal. Nu în ultimul rând, înlătură toată zăpăceala de pe masa din bucătărie".

 

Evită obiectele singulare.

 

Laura Benko, expert holistic şi consultant în feng shui, spune că, "dacă vrei să începi o relaţie, nu te înconjura cu reprezentări singulare. [...] Evită să aşezi un singur scaun în colţ, imaginile solitare în obiectele de artă şi fotografiile solo. Este important să creezi energia parteneriatului în jurul tău, altfel nu faci decât să potenţezi singularitate".

 

Pentru bani, alege roşu, verde sau violet.

 

În privinţa culorilor, Laura comentează: "culoarea are un impact puternic asupra dispoziţiei şi culoarea roşie este considerată promiţătoare şi puternică. Gândeşte-te la mersul pe un covor roşu sau la purtarea unei cravate roşii. [...] Dacă nu poţi să suporţi culoarea verde, nu va funcţiona pentru tine. Dar dacă îţi place violetul, vopseşte un perete în culoarea lavandei sau aruncă o pătură sau o cuvertură violet pe canapea. Apoi adaptează-te la energia spaţiului. Nu este vorba numai despre a-ţi umple casa cu obiecte – este despre decorarea locuinţei tale cu grijă şi despre potenţarea vibraţiilor şi forţelor din casă".

 

Urmează principiile Feng Shui şi în camera copiilor.

 

"Feng shui se aplică tuturor ocupanţilor casei", explică Laura. "Copiii pot fi chiar mai sensibili la energiile din jurul lor, aşa că este foarte important să te asiguri că paturile lor sunt aşezate în poziție dominantă. Se vor simţi uşor speriaţi şi vulnerabili dacă ar trebui să doarmă cu spatele la uşă." Laura adaugă că electronicele nu trebuie depozitate sau încărcate aproape de patul copilului.

 

Mai lasă loc şi pentru altcineva.

 

Karen are recomandări despre atragerea unei relaţii: "Persoanele singure amenajează camere pentru persoane singure. [...] Au un scaun, o noptieră şi aşa mai departe. Adaugă o noptieră pentru viitorul tău partener. [...] Nu-ţi umple dulapul cu obiectele personale – onorează spaţiul şi construieşte şi un sertar în dressing sau un raft care să nu fie al tău. Nu este necesar să ai literalmente spaţiu pentru doi, doar să laşi spaţiu pentru oportunităţi."

 

Evită simbolurile apei curgătoare.

 

Trebui să înveţi să nu faci risipă. Poţi să cumperi lucruri noi, poţi să cumperi şi lucruri vintage, dar să nu faci risipă.

 

Karen ne învaţă că "robinetele slabe sunt semn că vor fi bani risipiţi. Oricare ar fi starea apei din casa ta, finanţele o vor reflecta. [...] Ai auzit vreodată expresia ? Ideal ar fi să nu afişezi piese de artă cu motive acvatice sau oglinzi deasupra nivelului nasului tău, căci acestea au aceeaşi semnificaţie în feng shui. Pentru cei mai mulţi dintre noi, asta înseamnă fără oglinzi sau peisaje cu apă deasupra patului".

 

Mai multe informaţii despre principiile Feng Shui vei putea găsi şi în articole anterioare. Citeşte aici.

 

Sursa: hgtv.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI