TIOR

Familia de rafturi, etajere si biblioteci – partea a II-a

Articolul anterior, în care am discutat despre raftul, etajera sau biblioteca perfectă, v-a îndrumat către alegerea uneia dintre aceste piese de mobilier. Am stabilit că dintre ofertele de apartamente de vânzare trebuie să ne orientăm către cele ale căror spații să ne permită amenajarea colțului nostru cu cele mai apreciate cărți și nu numai.

Amenajare flexibilă

Am vorbit despre înălțimea ideală, dar cum rămâne cu lățimea? Aceasta trebuie să fie în raport cu înălțimea. Dacă te vei orienta către mai multe piese de mobilier înguste, în locul uneia singure și mari, atunci ai mai multe posibilăți decorative. Vorbim aici de o amenajare flexibilă, ce îți permite să adaugi cu ușurință spații de stocare sau să le elimini, cu aceeași ușurință, pe cele nefolositoare.

Spațiu pentru stocare

Înainte de a face o achiziție, ia în calcul vizualul final. Cu ce îți dorești să umpli rafturile? Te întrebăm, deoarece stilurile rafturilor pentru depozitare diferă, la fel și capacitatea lor de stocare. În ceea ce privește adâncimea rafturilor, cele mai întâlnite modele au cel puțin 12 inchi. Acest aspect iți oferă un spațiu amplu pentru depozitare, fiind ideal atât pentru cărți, cât și pentru alte obiecte decorative.

Mobilă adaptabilă

În funcție de modul cum intenționezi să folosești biblioteca, ai putea să iei în considerare elemente care te vor ajuta să o adaptezi spațiului disponibil. Rafturile mobile sunt de mare ajutor pentru cei care fac modificări adesea în ceea ce privește micile decorațiuni din casă. Acestea sunt de obicei suspendate, având posibilitatea de a fi inserate și ajustate după propria preferință. Roțile sunt un alt element util, mai ales atunci când te încadrezi în categoria menționată mai sus. Schimbările de home design îți sunt acum la îndemână.

Piesă despărțitoare

Într-o locuință open space, o bibliotecă poate fi utilizată cu scopul de a diviza utilitatea camerelor. În acest caz, la achiziționarea piesei de mobilier cu rol despărțitor, trebuie să te asiguri că este concepută pentru a fi poziționată oriunde și nu dependentă de sprijirea de vreun perete. Nu sunt potrivite rafturile ce nu pot fi stabile pe cont propriu, dacă îți propui să folosești separatoarele dintre camere.

Sursa foto: freshome.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI