TIOR

Expozitii de home design pe glob

2016 se anunță un an plin. De idei, decoruri, amenajări de tot felul și evenimente care le vor reuni pe toate. Nici nu am trecut bine în noul an că deja ne facem programul de vizitat expoziții care vor da tonul în home design-ul mondial.


Dragi vizitatori


Evenimentele destinate amenajărilor interioare vor găzdui cele mai noi stiluri și produse, putând fi vizitate de pasionați ai domeniului din întreaga lume. Mulți vizitatori se pot inspira din ceea ce văd nou și creativ, urmând a imita stilurile decorative cele mai interesante. Din păcate, nu toate aceste evenimente sunt deschise publicului larg, însă vor putea fi „vizitate” online, prin intermediului site-ului fiecărui eveniment în parte.


Expoziții în Koln și Paris


Cele mai noi tendințe în materie de home design pot fi urmărite în perioada 18-24 ianuarie în Koln, la IMM, cel recunoscut drept lider mondial al amenajărilor interioare. Este tot la sfârșitul lunii ianuarie, coincide în mare parte cu evenimentul din Germania și desfășoară o expoziție completă de home design. Acest eveniment are loc în Paris, orașul cunoscut ca fiind trendsetter în materie de modă, iar acum v-a impresiona prin elementele specifice amenajărilor interioare: obiecte decorative și piese de mobilier.


Evenimente în lume


În Las Vegas, luna ianuarie este dedicată pieselor de mobilier și obiectelor de iluminat din categoria „top”. În perioada 24-28 ianuarie are loc un eveniment cu oaspeți de seamă ai industriei de amenajări interioare. În ultima lună de iarnă, februarie, Suedia și Germania sunt vizitate de câte un eveniment destinat proiectelor de amenajări interioare. Astfel, vor fi la curent cu designul scandinav contemporan, dar și cu cel nemțesc, de calitate.


Din primăvară până în toamnă


Primăvara se anunță evenimente în Singapore, Dubai, New York și Milano, cu galerii unde pot fi admirate camere mobilate și decorate de designeri de top. Urmează Los Angeles în perioada 24-26 iunie și Shanghai 8-11 septembrie pentru a completa seria de expoziții dedicate industriei de amenajări interioare.


Rămâi conectat la ultimele tendințe în materie de amenajări interioare. Chiar dacă nu poți vizita expozițiile de pe glob, noi îți aducem pe blog cele mai proaspete idei decorative.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI