Expozitia celor mai organizate rafturi

29-01-2016 / Blog amenajari locuinte

Indiferent de ce apartamente de vânzare sunt în prezent în piața rezidențială, noi ne dorim un cămin în adevăratul sens al cuvântului. Să avem spațiu, confort și o atmosferă plăcută sunt prioritățile noastre. Spațiu mai puțin, mai mult, ce contează? Important este să găsești soluția optimă de amenajare interioară.

În acest articol vom pune accentul pe organizarea spațiului cu ajutorul rafturilor.

Raft în loc de dulap

Nevoia ne învață, de cele mai multe ori, cum putem profita la maximum de spațiul în care locuim. De data aceasta, ne-am gândit să renunțăm la dulapuri. Am putea spune, de fapt, că scoatem la înaintare interiorul dulapurilor. Rafturile oferă spațiului ușurință în manevrare și posibilitatea de sortare și afișare a unor obiecte uitate prin dulapurile prea puțin folosite.

Rafturi de bibliotecă

Pentru camerele cărora nu li se potrivesc piese de mobilier din lemn masiv, rafturile sunt cele mai potrivite. Fără prea multe bătăi de cap, cărțile au un loc special. În plus, rafturile suspendate de la jumătatea peretelui în sus, îți oferă posibilități numeroase de amenajare în partea de jos.

Cele mai inteligente poziționări ale rafturile sunt chiar deasupra biroului, unde economisești foarte mult spațiu. Pentru un aspect vizual cât mai plăcut, alege o alternare în ceea ce privește aranjarea cărților. Culoarea și forma îți vor dicta poziționarea orizontală sau verticală a acestora.

Artă foto pentru perete

Fotografiile preferate cu cei dragi pot fi încadrate în rafturile din living. Rafturile îți oferă posibilitatea de a obține o galerie foto pe unul dintre pereții camerei. Variantele de finisaje pot crea texturi frumoase, diferite, din lemn sau metal. De asemenea, poți opta pentru respectarea unei dimensiuni comune pentru toate rafturile sau, dimpotrivă, un tipar aleatoriu.

Colecții de familie

O altă utilizare a rafturilor poate fi cazul colecțiilor de familie. Aici se pot regăsi ceștile de ceai ale bunicii, aparatele foto de epocă ale bunicului, o adevărată istorie pe unul dintre pereți. Noi spunem că rafturile sunt locul perfect pentru evidențierea pasiunilor pentru elementele cu design remarcabil. Atenție, însă, la poziționarea lor pe raft. Alege să oferi spațiu liber rafturilor, fără o aglomerare de obiecte decorative.

Sursa foto: freshome.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.