TIOR

Excentric, de la intrarea in casa – o usa pe masura

Verde, albastru, portocaliu sau galben. Deja ne putem imagina intrarea în casă realizată într-un mod excentric. Printre atâtea case de vânzare ce respectă un anumit tipar decorativ, alegerea culorii pentru ușa de la intrare poate reprezenta exprimarea libertății și a unui stil de viață nonconformist. În articolul ce urmează vom detalia câteva sugestii de echilibrare în ceea ce privește nuanțele neutre ale pereților exteriori cu nuanțele intense ale ușilor de la intrare.

Intrarea de acasă

Dacă ai neglijat până acum ușa de la intrarea în casă, acum este momentul să îi acorzi atenția pe care o merită. Pentru început, poți lua în considerare că ușa din fața casei poate reprezenta începutul amenajării locuinței. De la intrare începe oricine să își facă o idee despre felul amenajării interioare ce o va regăsi în locuința ta. Știm că îți dorești ca fiecare element decorativ să te reprezinte, astfel încât casei tale să îi poți spune „acasă” de cum i-ai pășit pragul.

Cromatică excentrică

Nimic nu impresionează mai mult în exteriorul casei decât o alegere excentrică în ceea ce privește cromatica. Dacă te-ai hotărât la o culoare îndrăzneață pentru ușa din față, trebuie să iei în considerarea și restul amenajării exterioare. Secretul în folosirea cu stil a nuanțelor excentrice este de a decide în prealabil care este elementul pe care dorești să îl scoți în evidență. În cazul de față, fiind vorba despre ușa de la intrarea în casă, trebuie să alegi coloritul elementelor din jur care vor susține din punct de vedere estetic ușa nonconformistă. De aceea, te poți orienta către nuanțe neutre ale pereților exteriori, fără a încerca o concurență cromatică pentru atenție.

Ușa de „Bun venit!”

Cu toții ne dorim o locuință primitoare, așa că primul pas pentru obținerea acestui rezultat este alegerea unei intrări care să funcționeze pe post de „Bun venit!”. În funcție de culoarea ușii, ne putem orienta către lambriuri din lemn natural, în nuanțe maronii. Acestea funcționează cel mai bine cu ușile portocalii sau galbene. În cazul unei uși vopsite în albastru, îți recomandăm o încadratură albă, iar efectul estetic este sporit. Pentru un design mai intim, apelează la o ușă in nuanțe deschise de verde sau albastru, o suprafață gri a pereților exteriori și câteva detalii metalice.

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

903.66 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI