TIOR

Era vechi, acum e nou si util

Ţi-am mai povestit şi cu alte ocazii despre obiecte vechi sau care au mici defecte care pot fi refolosite cu alte scopuri decât cele pentru care au fost create. În acest articol, îţi vom sugera alte câteva modificări pe care le poţi face în jurul casei pentru ca totul să funcţioneze mai bine şi să îţi uşurezi astfel traiul.

 

Nou: Suport pentru papuci de casă

 

Cândva, a fost organizator de documente şi te-au ajutat să îţi menţii toate hârtiile, actele, facturile în ordine. Acest obiect a fost pătat, zgâriat sau decolorat de soare sau pur şi simplu a fost înlocuit de un suport mai nou, unul care vorbeşte germană, dacă ne este permisă această glumiţă.

 

Sigur, nu vei putea aşeza bocancii în acest suport, dar papucii de casă, şlapii, espadrilele şi alte categorii de încălţăminte care nu sunt tocmai voluminoase vor încăpea numai bine în fostul organizator de documente. În plus, vei putea să iei cu uşurinţă orice pereche de încălţăminte de aici, căci nu se vor mai încurca şireturile, nu vor mai fi unele peste altele şi oferă vizibilitate mai bună.

 

Nou: Agăţători pentru prosoape

 

Clanţele vechi sau mânerele uşilor pot deveni agăţători pentru prosoape. Nu este nevoie de obiecte identice – ba dimpotrivă, cu cât mânerele sunt mai diferite, cu atât aspectul va fi şi mai plăcut. Suporturile diferite vă vor ajuta să păstraţi o anumită ordine, mai ales dacă şi la tine acasă fiecare are locul lui.

 

Nou: Raft şi suport pentru bijuterii

 

Sertarele vechi nu trebuie aruncate, chiar dacă restul piesei de mobilier din care fac parte s-a stricat şi trebuie "alungat". Poţi să le foloseşti exact aşa cum sunt sau le poţi redecora, le poţi oferi un alt chip, aşa încât să se potrivească locuinţei tale.

 

Fixează-le în perete cu ajutorul unor cuie sau al unor şuruburi (în funcţie de greutatea sertarului şi de tipul peretelui), apoi ataşează-le câteva agăţători suplimentare. Perfect, acum poţi aşeza în ele un ghiveci mic şi drăguţ, iar pe laterale poţi agăţa diferite accesorii sau parfumante de cameră.

 

Nou: Şablon pentru decorarea pereţilor

 

Ai pereţii zugrăviţi într-o singură culoare şi sunt aşa de ceva timp? Nu ţi-ar plăcea o schimbare? Iată la ce s-au gândit alţi oameni: poţi decora frumos şi uşor pereţii dintr-o încăpere (sau numai unul dintre pereţi) folosind ca şablon o porţiune dintr-un fost lighean de rufe.

 

Nou: Suport pentru prosoape

 

Ştii suporturile acelea de reviste care par inutile în orice altă împrejurare? Nu este chiar aşa. Fixează unul pe unul dintre pereţii din baie, apoi rulează frumos prosoapele şi aşază-le acolo. Arată bine şi sunt la îndemână. Te-ai fi gândit la acest mod de organizare a prosoapelor?

 

Nou: Altfel de tablă de scris

 

Poate nu îţi plac tablele magnetice sau cele vopsite (ţi le aminteşti pe cele negre din şcoala generală?), iar cele din lemn fac prea mult praf de cretă pentru a fi acceptate în interiorul locuinţei tale, există o altă variantă: un tablou fără conţinut: o bucată de sticlă înrămată. Vei scrie aici cu marker-e pe bază de apă, care se pot şterge uşor.

 

Sursa foto: diply.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI