TIOR

Energie pentru pereti lipsiti de viata

Suntem într-o căutare permanentă de idei decorative. Nu ne lăsăm până nu le găsim pe toate pentru a ți le prezenta în secțiunea de Home Design a blogului nostru imobiliar. Acum îți propunem un subiect concentrat pe decorarea pereților și găsirea unei energii pozitive pentru întreaga locuință.


Tendințe


Tendințele în amenajări interioare aduc necesitatea exploatării pieselor ce pot decora pereții. Printre acestea se numără elementele decorative de mari dimensiuni, care nu trebuie să fie, însă, și greoaie. Colecțiile de piese mai mici, se află de cealaltă parte a baricadei. Doar din punct de vedere al dimensiunilor, căci posibilitățile creative sunt nelimitate și încă la modă. Aranjare în mod atipic sau ordonat, tu ce preferi?


Investiții


Investiția nu trebuie să fie neapărat de ordin bănesc, ci de a atrage toate privirile printr-un design aparte. Asigură-te că utilizezi creativ obiectele decorative. Și nu te opri la o singură piesă. Optează pentru o vopsea într-o nuanță îndrăzneață, de ce nu?  


Transformări


Un perete gol va cere întotdeauna să fie decorat într-un fel sau altul în funcție de restul amenajărilor interioare din locuință. Ne dorim să existe o conexiune între camerele în care îți petreci o mare parte din timp. Oferă-le o viață nouă pereților prin personalizare. Ne așteptăm ca ideile tale decorative să meargă dincolo de fotografiile din galeria noastră.


Idei


Urmărește utilizarea diferitelor materiale în sculpturi dinamice pe pereți. Adaugă strălucire și eleganță printr-o combinație de argintiu și auriu. Optează pentru poziționări în moduri neobișnuite a diverselor decorațiuni, în cele mai nonconformiste forme și mărimi.


Impact


Alege arta supradimensionată pentru un impact vizual maxim. Pe post de punct focal al camerei pot fi cele mai accentuate culori. Dacă nu ești proprietarul locuinței, nu trebuie să îți faci griji. Poți folosi tapetul detașabil cu încredere și creativitate. Numeroase modele îți stau la dispoziție pentru o decorare cât mai adecvată a pereților.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI