TIOR

Elegant si ludic in acelasi timp – sa fie posibil?

Bineînţeles că este! În Home Design totul este posibil! Dacă ai o personalitate complexă sau împarţi locuinţa cu cineva puţin diferit, trebuie să găseşti calea de mijloc dintre eleganţă şi spirit jucăuş. Nici măcar nu este atât de dificil pe cât ai putea crede – trebuie doar să păstrezi o perspectivă deschisă şi apoi să laşi valul să te poarte.

 

Open space

 

Pereţii pot fi foarte utili (în special în locuinţele în care trebuie să trăiască familii întregi şi intimitatea trebuie păzită de aceştia), însă lipsa lor sugerează existenţa unui spirit liber în acel spaţiu. În plus, poţi organiza cu totul altfel mobilierul dacă într-o locuinţă nu există decât stâlpii şi pereţii de rezistenţă.

 

Accesorii simple, dar alese cu toată inima

 

Nu ai nevoie nici de candelabre, nici de veioze cu pisici. O aplică foarte voluminoasă, dar simplă, aşezată în acelaşi câmp vizual care conţine şi materiale naturale (sau care par naturale) şi cu o veioză la fel de simplă însă cu trăsături specifice unui spaţiu anume poate face minuni.

 

O canapea simplă, culori simple, naturale, neutre, luminată de o veioză înaltă asemănătoare reflectoarelor de pe platourile de filmare va da spaţiului respectiv un aer elegant şi îndrăzneţ în acelaşi timp. Nu uita că şi jocurile sunt de mai multe feluri...

 

Şi, până la urmă, o bătaie cu perne în lumina reflectorului de la tine de acasă crezi că nu ar fi un mod bun de a te încărca de energie şi de bună dispoziţie?

 

Câte un strop de culoare

 

Sigur că nu poate fi chiar totul în culori neutre, chiar dacă jocurile de lumini şi designul unor obiecte pot fi de-a dreptul fermecătoare. Poţi alege un simplu tablou sau un set de veselă care să îţi... veselească locuinţa. Nici măcar acestea nu trebuie să fie multicolore, iar tabloul poate avea numai rama colorată, iar conţinutul alb-negru sau în culori neutre.

 

Minimizarea riscului accidentărilor

 

Alege mobilier care să nu îţi poată provoca vânătăi. Niciodată! De exemplu, noptierele trebuie să aibă picioarele cât mai în interior, paturile şi mobilierul trebuie să fie îmbrăcate în materiale moi în (şi) în părţile inferioare.

 

Următorul pas este să nu alegi ornamente prea multe, iar acelea care sunt să nu fie foarte ascuţite şi cât mai rezistente: fără boluri casante pe marginile mobilierului, fără expoziţie de săbii în afara vitrinelor etc.

 

Altfel de artă

 

Nu alege un tapet banal, nu alege o veioza banală, nu alege scaune banale – toate acestea pot fi expresii şi manifestări artistice. Lasă-le să fie! Din nou, vom recomanda vizite cât mai multe la cât mai multe târguri ce presupun expoziţii de artizanat şi contactarea artiştilor urbani, precum şi experimentarea diferitelor proiecte handmade.

 

Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI