TIOR

Drumul catre fericire trece pe acasa

Acasă este locul unde găsiți fericirea: atunci când vă pregătiți pentru amenajarea unui apartament nou, va trebui să vă gândiți la ce anume vă ajută să vă bucurați cel mai mult, dar și la ce îi bucură pe cei dragi dumneavoastră, cei care vor locui, de asemenea în această casă. 
 
Uneori, cel mai important este să vă urmați instinctul, ignorând normele, recomandările “experților”, tendințele anului, sezonului și așa mai departe. 
 
Transformați baia într-un mini spa 
 
Din când în când, oricine merită puțin răsfăț: o baie lungă, cu spumă, uleiuri esențiale și lumânări sau un duș parfumat, o baie de abur și puțin masaj în cabina de duș. Dacă vă doriți să așezați cada în mijlocul băii, faceți-o! Dacă vă doriți un duș italian, instalați-l! Dacă vă doriți ca baia să fie un fel de grădină botanică, amenajați-o corespunzător! 
 
În funcție de preferințele dumneavoastră, amenajați fiecare încăpere în cel mai bun mod cu putință, nu trebui să țineți cont de nimic altceva decât de bugetul și dorințele proprii. 
 
Patul din dormitor – expresia fizică a confortului 
 
Confortul înseamnă pentru fiecare altceva: pentru unii, înseamnă așternuturi din bumbac, călcate și parfumate cu levănțică, pentru alții, o saltea cu apă, iar pentru alții, o saltea rigidă, care să mențină spatele cât mai drept în timpul somnului. 
 
Așadar, în vizualizarea patului și pentru luarea alegerii potrivite, este recomandat să luați în considerare înălțimea patului, tipul saltelei, tipul așternuturilor și numărul pernelor. 
 
Eficient nu înseamnă neapărat mai bun 
 
Știm, am pus cu multe ocazii accentul pe eficientizarea amenajărilor interioare. Acest lucru se întâmplă datorită stilului de viață din ce în ce mai alert și direcției mentalității individului de rând. Totuși, trebuie să subliniem faptul că eficiența nu este întotdeauna singurul criteriu de care trebuie să țineți seama atunci când faceți alegerile necesare amenajării unui apartament nou.  
 
De exemplu, parchetul închis la culoare nu reprezintă cea mai eficientă alegere, deoarece se vede mai ușor murdăria. Dar dacă un parchet de culoare deschisă nu vă mulțumește, nu trebuie să optați pentru el doar de dragul aparențelor: murdăria este tot acolo – dacă se vede mai ușor, faceți curățenie mai des, ceea ce asigură și o îmbunătățire a condițiilor sanitare din apartamentul dumneavoastră. 
 
Găsiți echilibrul dintre eficient și plăcut 
 
Sincer: ce este mai important pentru dumneavoastră? Să ajungeți cu ușurință la orice produs depozitat în dulap sau un aspect simplu și îngrijit?
 
De altfel, va trebui să puteți găsi un compromis între eficiența utilităților și a mobilierului și dimensiunea estetică a acestora. Va trebui să gândiți totul pe termen lung și să vă asigurați că investițiile pe care doriți să le faceți își merită banii și că nu vă veți dori să reamenajați peste două luni, pentru a evita scenariul falimentului. 
 
Nu optați pentru produse luxoase decât dacă aveți siguranța că la final nu veți regreta sumele cheltuite sau că veți exagera cu grija pentru aceste obiecte care, la un moment dat, se vor zgâria, se vor uza, vor începe să scârțâie, vor fi pătate și așa mai departe. 
 
Perfecțiunea nu există 
 
Dacă vă obișnuiți cu acest gând, veți accepta mai ușor realitatea. Odată acceptat acest crunt adevăr, totul va fi mult mai facil: nu veți mai căuta perfecțiunea, ci doar cea mai bună variantă cu putință, iar în această formulare se ascund toate gusturile dumneavoastră și ale celor dragi, se ascunde acea canapea portocalie care se va potrivi de minune pereților piersicuță și perdelelor bleu, se ascund toate decorațiunile la care visați și care vor trona, într-o bună zi, chiar în căminul dumneavoastră. 
 
Sursa foto: houzz.com 
Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI