TIOR

Dressing si dressing-uri

Femeile şi bărbaţii deopotrivă îşi doresc adesea să aibă dressing-uri adevărate amenajate frumos, locuri unde să îşi etaleze cât mai artistic şi mai cu mândrie articolele vestimentare şi de încălţăminte şi accesoriile. Acestui loc poţi să îi spui „dressing”, „vestiar” sau „garderobă”. Şi, pentru a-l iubi cu adevărat, îi oferi şi o oglindă care să te avantajeze şi, dacă spaţiul îţi permite, un fotoliu confortabil unde să înşiri posibile ţinute sau unde să te aşezi când te schimbi.

 

Unii se mulţumesc cu un şifonier.

 

La drept vorbind, dacă ştii să te organizezi eficient, nu ai nevoie de prea mult spaţiu de depozitare. De asemenea, trebuie luat în calcul volumul de lucruri pe care îl ai: dacă eşti dintre cei care preferă să aibă puţine lucruri şi bune, atunci cu siguranţă îţi ajunge un singur şifonier. Poate mai rămâne şi spaţiu, dacă este suficient de înalt dulapul.

 

Alţii vor mai multe şifoniere.

 

Alţii vor mai multe şifoniere pentru că nu numai că au multe articole, dar le place să ţină totul cât mai etalat, cât mai vizibil, iar în acest caz dulapurile vor avea mai multe compartimente din cele cu bare pentru umeraşele pe care vor fi hainele. Fiecare tip de lenjerie intimă va avea un sertar propriu şi va exista şi un sertăraş sau un compartiment cu agăţători pentru lucrurile care nu se potrivesc în altă parte: cravate, papioane, pălării etc.

 

Unii îl vor la îndemână.

 

Unele persoane vor dori un dulap înalt şi lat cât un perete şi cu uşi culisante, pentru a avea totul la îndemână şi a deschide uşile cu uşurinţă, fără să fie nevoie de spaţiu în plus pentru acest lucru: astfel, vei putea avea dulapul şi în lângă uşa camerei, fără să limitezi accesul în cameră sau accesul la dulap.

 

Alţii vor să aibă o cameră întreagă numai pentru vestimentaţie.

 

Da, unii chiar vor să le aibă pe toate, iar acest lucru poate fi destul de uşor de obţinut. Pentru cei care doresc mai multe recomandări pentru amenajarea dressingului, avem articole detaliate despre acest subiect, unde sunt abordate şi tipurile de spaţii de depozitare, mobilierul, paletele de culori recomandate pentru acest spaţiu, despre poziţionarea corpurilor de iluminat şi a oglinzilor.

 

Oricare ar fi tipul de garderobă pentru care optezi a-l avea acasă, trebuie să ştii că e bine să ai alături de aceasta o oglindă în care să te poţi vedea din cap până în picioare, pentru a te asigura că toate articolele de vestimentaţie (îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii) se potrivesc între ele. Desigur, lângă oglindă trebuie să fie şi o sursă de lumină care să te avantajeze.

 

Sursa foto: urbanhomez.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI