TIOR

Detalii frumoase pentru o singura casa

De obicei, atât spaţiile de locuit, cât şi spaţiile de birouri (chiar şi cele de acasă) au nevoie de tot felul de ornamente; cum alegi decoraţiunile potrivite pentru tine şi casa ta? Desigur, vei ţine cont, întâi şi-ntâi, de gusturile proprii şi de cele ale persoanelor care mai locuiesc sau muncesc în aceeaşi casă. Apoi, trebuie să te gândeşti la atmosfera pe care vrei să o creezi şi la stilul de amenajari interioare adoptat pentru fiecare încăpere.

 

Un tablou simplu

 

Alege un tablou atât de simplu şi de discret încât nici măcar să nu dea de bănuit ce poveste ascunde. Desigur, acesta va trebui să aibă o poveste de spus măcar unuia dintre privitorii zilnici sau despre cel puţin un individ din spaţiul locuit. Priveşte, de exemplu, tabloul din prima imagine din galeria foto: arată ca un televizor care difuzează o emisiune veche şi nu iese în evidenţă în niciun fel, dar peretele acela ar fi foarte trist fără el.

 

Veioze senine

 

Simple, elegante, luminoase, veiozele trebuie să se încadreze perfect într-un decor care să te facă să te simţi cât mai în largul tău şi să creeze destulă lumină (cu intensitatea şi claritatea necesare) încât să nu deranjeze vederea.

 

Detalii florale

 

Florile (în special florile proaspete, în vaze ori în ghivece) au darul de a energiza o încăpere fără a fura din spaţiul rezervat oamenilor şi fără să aibă nevoie de prea multă atenţie. Alege un fir de hortensie, de exemplu şi aşază-l într-o vază micuţă lângă fereastră, aşază un bambus mic în ghiveci pe măsuţa de cafea din living sau pe biroul din cabinetul de lucru de acasă şi tot aşa mai departe. Alege plantele preferate şi decorează-ţi locuinţa cu ele.

 

Modern şi de calitate

 

Optează întotdeauna pentru obiecte de calitate! Din nou, avertizăm asupra faptului că nu întotdeauna un preţ mai mare presupune şi o calitate mai bună a obiectelor de vânzare, ci se poate ca obiecte mai ieftine şi fără să aparţină unui brand să fie mai bine lucrate şi din materiale mai bune. Apoi, obiectele moderne sunt tot atât de diverse pe cât sunt şi oamenii, aşadar trebuie să poţi găsi piese de mobilier, accesorii şi ornamente care să îţi placă şi ţie.

 

Grupuri de obiecte

 

Grupurile de obiecte ajută la crearea unei unităţi ideologice într-o cameră: poţi alege un perete unde să aşezi mai multe tablouri sau mai multe oglinzi, poţi alege ca pe un colţ al comodei să aşezi mai multe figurine de tip Matrioska sau un grup de lumânări cu diferite marimi, culori şi parfumuri şi aşa mai departe.

 

Sursa foto: houzz.com  

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI