TIOR

Despre usi de garaj: siguranta si confort

După alegerea materialului din care vor fi confecționate ușile de garaj, trecem la pasul următor. Trebuie să luăm în calcul stilul decorativ și condițiile de siguranță necesare. Dacă și tu ești adeptul construirii unor uși personalizate, încearcă să nu te lasi constrâns de limitele producătorilor de uși. Creativitatea poate fi folosită în obținerea unor elemente de design exterior care imită detalii arhitecturale, ferestre, sisteme de închidere sofisticate și multe altele.


Pentru început...


O privire de ansamblul asupra casei te poate ajuta să îți faci o idee despre cum ar trebui să arate ușa garajului. Ce lipsește designului locuinței? Ar trebui ca ușa garajului să păstreze același ton cromatic cu întreaga casă sau, din contră, poate veni cu un design proaspăt? Partea din față a garajului este vizibilă sau acoperită de copaci? După ce vei găsi răspunsurile acestor întrebări, vei descoperi detaliile ce vor face diferența pentru un garaj cât mai bine decorat.


De asemenea, stilul decorativ al locuinței trebuie să se potrivească stilului de viață care te caracterizează. Familie numeroasă, copii mici, vecini „jucători” de fotbal? Dacă ești atras de designul ușilor de garaj din sticlă, dar copiii sunt mai zburdalnici din fire și mingiile lor aterizează prin zona garajului, atunci ar fi indicat să te reorientezi către materiale mai rezistente.


Siguranța bunurilor din garaj


Pe lângă detaliile estetice, ușa de garaj trebuie să corespundă nevoilor tale de siguranță. Pentru alegerea mecanismului de închidere este necesar sfatul unui specialist. În funcție de preferințele personale, acesta te poate ajuta în alegerea stilului de închidere cel mai practic. Ușa cu deschidere pe rolă automată, baldachin, individuală. Toate acestea depind de spațiul disponibil din garaj, dar și de tipul materialului din care este confecționată ușa.


Siguranța familiei


Atunci când ne gândim la familia noastră, încercăm să îi oferim toate condițiile, în special siguranța. Ia în calcul un mecanism sigur pentru ușa garajului cu o mișcare de închidere și deschidere controlată prin senzori. Asigură copiilor un alt loc de joacă și nu în jurul garajului. Toate aceste măsuri de precauție sunt utile și contribuie, pe lângă aspectele estetice ale ușii la un design modern și plăcut privirii.


Investiție versus întreținere


Înainte de a decide care ușă de garaj este mai avantajoasă, nu uita să ai în vedere și modalitățile de întreținere de după achiziționare. Orientează-te către uși care nu necesită prea mare bătaie de cap. Mulți proprietari optează pentru ușile de garaj manuale, având în vedere acest considerent. Important este ca investiția să fie convenabilă, în ton cu tendințele și nevoile actuale.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI