TIOR

Despre personalizarea camerelor

Orice cameră poate fi personalizată şi, în funcţie de gusturile şi priorităţile tale, spaţiile pot căpăta aspecte dintre cele mai diferite. Pentru când rămâi în pană de idei, noi avem câteva sugestii simpatice, numai bune de pus în practică sau de adaptat locuinţei tale.

 

Tablă magnetică

 

De ce ai avea nevoie de o tablă magnetică? Pentru ca bucătăria ta, de exemplu, să nu arate la fel ca celelalte bucătării unde frigiderele sunt pline de magneţi. Tu vei putea să păstrezi frigiderul gol pe dinafară şi să îl apreciezi pentru simplitatea lui şi să îţi expui suvenirurile pe o tablă magnetică fixată pe un perete alb sau un perete prea gol.

 

Tablă de scris... sau aşa ceva

 

Dacă nu ţi se pare potrivită pentru tine ideea cu tabla magnetică, atunci poţi fixa pe perete sau pe o altă suprafaţă la fel de rezistentă o tablă de scris, unde vei putea face listele de cumpărături, listele cu atribuţiile fiecărui membru din casă, poţi scrie meniul sau poţi desena diferite imagini care să îi înveselească pe cei ai casei.

 

Imagini şi accesorii

 

Personalizarea unui spaţiu este strâns legată de imagistica acestuia. Aşadar, vizualul va fi pe primul loc, iar acesta se va traduce prin desene, fotografii, picturi, tablouri, afişe şi diferite alte obiecte de decor, cum ar fi pernuţele decorative, perdelele, husele pentru mobilier, desenele pe pereţi, corpuri de iluminat personalizate, ceasuri de perete alese după gusturile proprii şi aşa mai departe.

 

Schimbarea aspectului obiectelor din casă

 

Pe lângă decoraţiunile pentru pereţi, ferestre şi piese de mobilier, ia în considerare schimbarea aspectului obiectelor din casă, mai ales dacă acestea sunt într-o stare bună, dar aspectul lor nu te mai mulţumeşte.

 

Astfel de lucruri se pot rezolva prin retapisarea mobilierului cu tapiserie (canapele, fotolii, banchete, scaune etc) sau prin vopsirea părţilor din lemn sau metal. Vopsirea se poate face cu o culoare de fundal peste care să desenezi diferite modele (buline, linii curbe steluţe şi aşa mai departe) sau prin alternarea culorilor, aşa încât să obţii un curcubeu sau un degrade.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI