TIOR

Despre pereti albi care nu raman albi

Decorarea pereților dintr-un cămin nu ar trebui să fie un lucru greu; totuși, pereții albi reprezintă o provocare pentru mulți dintre noi. Un perete imaculat cere mai multă atenție, mai mult calcul, mai multă premeditare. Totuși, acest lucru se aplică și în cazul pereților zugrăviți într-o singură culoare, dacă este pastelată sau neutră. 
 
 
 
Așadar, pentru o decorarea pereților într-un mod plăcut și artistic există două variante: fie optați pentru un contrast puternic și de efect, fie vă orientați către decorațiuni multicolore. În continuare, vă vom oferi câteva sugestii care să vă ajute să vă amenajați căminul sau care să vă inspire pentru a crea propriile modalități de design mural. 
 
 
Farfurii decorative 
 
 
Cu cât peretele este zugrăvit într-un alb mai intens, cu atât culorile pot fi mai puternice. Numărul farfuriilor decorative depinde de cât de numeroasă este colecția pe care doriți să o etalați, de dimensiunile lor și, evident, de dimensiunile peretelui. Ideal ar fi ca fiecare farfurie să fie diferită și să nu încercați să le așezați în mod simetric. 
 
 
 
Un alt fel de suport pentru pălării 
 
 
În primul rând pentru că și pălăriile au nevoie de un spațiu al lor, unde să fie depozitate fără să riște să fie sufocate de alte articole vestimentare sau nu și în al doilea rând pentru că reprezintă unele dintre cele mai chic accesorii, aceste acoperișuri omenești reprezintă un mod foarte drăguț de decorare a peretelui. Astfel, satisfaceți și criteriul pragmatic și pe cel estetic. 
 
 
 
Autocolant cu mesaj 
 
 
Cumpărați benzi autocolante și scrieți cu ele un mesaj drăguț cu litere nici prea mari, nici prea mici. Este recomandat să fie un mesaj inspirator, care să vă facă să zâmbiți zilnic. De asemenea, puteți să creați modele diferite cu benzi de autocolant de diferite lățimi. 
 
 
 
Litere gigantice 
 
 
Fie din dopuri din plută, fie din polistiren, fie din carton, fie din papier mâché, fie din material apretat (opțiunile nu se opresc aici, însă de data aceasta ne vom rezuma la atât) decupați literele preferate, creați-le și agățători sau suporturi și decorați astfel un perete alb și anost. Puteți alege inițialele dumneavoastră sau pe ale cuiva drag, puteți alege în locul literelor câteva cifre sau numerele norocoase (în cazul în care credeți în așa ceva) sau unele cuvinte din maximum 4 litere. 
 
 
 
Sculpturi multicolore 
 
 
Ornamentele multicolore, în special cele în care se regăsesc nuanțele curcubeului într-o ordine asemănătoare celei naturale au un farmec aparte și imprimă încăperii în care se află o notă de veselie. Puteți să achiziționați astfel de decorațiuni sau să le confecționați chiar dumneavoastră cu ajutorul unor bucăți de material, din niște șipci vopsite sau din creioane colorate. 
 
 
 
Decorațiuni metalice 
 
 
Imprimați o notă retro livingului sau dormitorului dumneavoastră cu ajutorul unei sculpturi metalice sau a unei decorațiuni vopsite astfel încât să imite metalul. Forma predominantă nu contează – alegeți linii curbe sau spini, orice se potrivește personalității dumneavoastră și celorlalte obiecte din aceeași cameră. 
 
 
 
Decorațiuni cu model iterativ 
 
 
Puteți folosi un grilaj metalic, din lemn sau din plastic, o decorațiune croșetată manual sau orice altă decorațiune cu un model care să vă placă și să se potrivească celorlalte obiecte din încăpere atât din punct de vedere cromatic, cât și în ce privește forma acestora. 
 
 
 
Sursa foto: Houzz.com 
Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI