TIOR

Design temporar pentru chiriasi

Atunci când vizitezi magazine specializate în amenajări interioare sau „răsfoiești” articolele noastre despre home design, iți dorești schimbări spectaculoase în locuință. Faptul că nu deții o casă a ta crezi că te poate împiedica să faci astfel de alegeri. Vestea bună pentru tine și alți chiriași o găsești în articolul de mai jos.


Tendințele în home design au devenit din ce în ce mai apropiate de nevoile tale. Acum ai posibilitatea să îți reamenajezi locuința în funcție de ce apare nou pe piață. Mai ales când vine vorba despre decorarea pereților.


Tapet temporar


Tu cum ți-ai imagina un upgrade în designul locuinței? Dacă ești chiriaș, iar schimbările radicale îți sunt imposibile, alege schimbarea de moment, practică și la îndemână. Tapetul detașabil îți poate aduce un plus de farmec în fiecare cameră. De ce să vopsești pereții când „moda” se schimbă de la o zi la alta? Alege tapetul temporar, fără bătăi de cap.


Ușor detașabil


Folosind o gamă de adezivi special concepuți pentru o îndepărtare ușoară, nu trebuie să îți faci griji. Tapetului detașabil îi este asigurată o lipire permanentă, dar cu o desprindere fără efort. Texturi și modele dintre cele mai diversificate te așteaptă să le încerci.


Opțiuni decorative


Pentru cei care nu își doresc schimbări radicale, pot opta pentru utilizarea tapetului drept punct de culoare și interes. Un singur perete sau doar o porțiune din acesta este suficient. În plus, există diferite tipuri de tapet ce pot fi repoziționate, deci, reutilizate, pentru cei indeciși. Am pregătit câteva idei creative în galeria noastră foto.


Peretele este problema


Însă, cu toate aceste idei creative de nerefuzat, avem o problemă. Înaintea aplicării tapetului detașabil, trebuie acordată o atenție deosebită texturii pereților. Tapetul nu este cea mai inspirată soluție în cazul pereților neuniformi. Poate exista riscul de a se crea bule de aer, ceea ce ar conduce la desprinderea tapetului de pe porțiunile unde există denivelări.


Totuși, sunt atât de multe opțiuni. Tu pe care ai alege-o?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI