TIOR

Design plus geometrie egal interior modern

Triunghiuri, pătrățele, romburi, toate adunate într-un model caleidoscopic. Pereții din apartamentele noastre pot avea acum accente moderne, chiar și tonuri mai bogate decât am fost obișnuiți. Să ne concentrăn atenția către cele mai potrivite modele pentru decorarea pereților.

Punct de interes

De data aceasta, să transformăm pereții în punctul de interes al camerei. Culorile vibrante sau cele pastelate vor atrage atenția dacă vor respecta linii și unghiuri drepte. Formele geometrice ne vor ajuta să spargem monotonia și să ne jucăm cu regulile de home design. Geometria nu este totuna cu simetria și, în plus, nici nu ne dorim să respectăm întru-totul o asemănare strictă între formele ce le pot lua modelele de pe suprafața pereților.

Tapet, artă, vopsea

Potrivite atunci când ai nevoie de o schimbare în interiorul casei tale. Ceva nou este întotdeauna bine venit. Fie că ești în căutarea unui model ombre, fie a unei pete îndrăznețe de culoare, ți-am pregătit câteva idei inspiraționale pentru decorarea peretelui, în funcție și de utilitatea camerei. Ai lua în calcul să aplici tapet sau vopsea care să respecte forme geometrice pentru a-i oferi un design atractiv locuinței tale?

Culori și forme

Atunci când spunem culori vibrante, nu trebuie să ne referim la cele neon. Putem aprecia un spațiu și a-i domoli din liniile și unghiurile îndrăznețe prin asocierea cu o cromatică în nuanțe din natură. Culorile pastelate sunt la mare căutare acest an. Un spațiu poate deveni mai calm prin adăugarea unui albastru sau purpuriu deschis la culoare.

Alternative geometrice

Pentru cei care încă nu se simt pregătiți de schimbări majore în locuință, există alternative geometrice. Diferite materiale pot acoperi suprafețe semnificative din perete, aducând frumusețea formelor geometrice. Avantajul este că schimbările de amenajare a locuinței se pot realiza mult mai rapid, căci în acest caz vorbim despre obiecte și opere de artă ce au la bază modele geometrice.

Sursa foto: freshome.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI