TIOR

Design interior pentru 2

Un cuplu, indiferent de natura lui, are nevoie de suficient spaţiu pentru fiecare dintre cele două persoane care trăiesc împreună. De suficient spaţiu şi de facilităţi adaptate nevoilor fiecăruia, dar şi obiecte specifice cuplurilor. Ce înseamnă toate aceste cuvinte? Cum amenajezi o casă pentru ca ţie şi partenerului tău să vă fie bine şi împreună, şi separat?

 

Oameni pereche au nevoie de obiecte pereche.

 

Este adevărat şi foarte simplu de pus în practică: oamenii care trăiesc câte doi au nevoie de obiecte-pereche. De exemplu, trebuie două fotolii asortate în living, pe lângă restul pieselor de mobilier pe care le veţi alege oricum pentru amenajarea livingului. În dormitor va fi nevoie de două noptiere, câte una de fiecare parte a patului. În bucătărie să fie minimum două scaune la fel şi două căni pereche.

 

Este nevoie de mult spaţiu de depozitare.

 

Numărul şi capacitatea spaţiilor de depozitare creşte direct proporţional cu numărul celor care locuiesc într-o casă, lucru pe care îl ştiai deja, nu? În acelaşi timp, dacă deja sunteţi doi, ar fi bine să vă gândiţi şi la spaţii necesare unei a treia persoane, la spaţii pentru oaspeţii care vor să rămână peste noapte şi aşa mai departe.

 

Alege obiecte după gustul amândurora.

 

Unul dintre voi vrea un televizor mare unde să poată urmări meciul, celălalt vrea un tablou impozant sau poate chiar o galerie proprie cu care să se poată mândri. În galeria foto pe care ţi-am pregătit-o vei vedea că o ramă frumoasă în care să încadrezi un televizor cu ecran plan poate arăta foarte bine. Aşadar, poţi îmbina dorinţele tale cu ale jumătăţii tale şi veţi amenaja împreună o locuinţă confortabilă şi primitoare.

 

Şi masculin, şi feminin...

 

Întreaga locuinţă trebuie să fie amenajată cu mult simţ practic, trebuie să fie totul ales "pe măsuratelea" şi bine cântărit înainte de a fi cumpărat sau montat. În acelaşi timp, aspectul casei trebuie să mulţumească ambii săi ocupanţi: să fie prezente culorile preferate ale fiecăruia dintre cei doi parteneri, accesoriile şi ornamentele să reflecte preferinţele şi pasiunile fiecăruia.

 

Dacă vă potriviţi şi în ce priveşte designul de interioare este perfect, dar, dacă sunteţi uşor diferiţi, va trebui să vă pregătiţi sufleteşte pentru câteva compromisuri mărunte. Da, în living va fi fotoliul acela gigant care nu merge cu nimic, dar în care el stă bine, iar în baie va fi oglinda aceea mare cu ramă pompoasă în care ei îi place să se aranjeze şi care va fi asortată cu vaza aceea chic în care el trebuie să aducă des flori proaspete.

 

Ei, haide, nu-i chiar atât de greu să trăieşti în doi, nu?

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI