TIOR

Design DIY - natura in simboluri decorative

Atunci când alegi să te muți la casă, știi că vei avea natura aproape de tine. Însă, atunci când ești orientat către apartamente de vânzare, trebuie să cunoști toate posibilitățile de a furișa elementele naturii în noua ta locuință. Frumusețea naturii o vom face nemuritoare prin adăugarea unor ramuri de lemn cu diferite utilități, în diferite camere. Este momentul DIY.

Estetic și practic

Ramurile de lemn alese pentru împrospătarea amenajării interioare țin loc atât de element estetic plăcut, cât și de unul practic. Poți utiliza ramurile pentru obținerea unor rafturi, a unor sisteme de prindere a umerașelor sau chiar în componența unui sistem de iluminat inedit. Vei aduce în interior frumusețea decorațiunilor scandinave. Dacă îți propui un stil rustic pentru amenajarea locuinței, orientează-te către alegerea unor galerii pentru perdele și draperii din ramuri de copac.

Idei DIY

Pentru că vorbim de amenajări interioare DIY, te invităm să urmărești galeria foto pentru alegerea celui mai bun mod de a potrivi ramurile cu designul actual al locuinței tale. Ideile inspiraționale te vor ajuta în obținerea unor accente decorative ce îi vor impresiona și pe cei mai înfocați susținătorii ai tendințelor clasice în home design.

Ramură-tablou

Vom începe cu una dintre cele mai simple decorațiuni ce o putem obține cu ajutorul unei ramuri bine alese. Optăm pentru un fundal în ceea ce privește spațiul liber din living. Volumul aspectuos al ramurei-tablou va ieși în evidență cu ajutorul unor spoturi ce vor ilumina corespunzător suprafața peretelui.

Suport din crengi

O ramură poate servi și drept suport pentru umerașe. Tot ce trebuie să faci este să cauți o creangă cât mai dreaptă, fără noduli pe cât este posibil acest lucru. Camera de dressing are acum un element care face diferența. Un proiect de DIY destul de simplu și cu un rezultat atractiv. În același mod poți opta și pentru poziționarea ramurii undeva „la înălțime” pentru a facilita păstrarea în siguranță a hainelor lungi, chiar și a pălăriilor.

Simbol al naturii

Ramurile pot oferi un aspect artistic, cu un puternic accent modern, dacă le vei înlocui cu florile de la intrarea în casă. Îți sugerăm ca aceste ramuri să le folosești în mod simbolic, drept decor pentru pereți chiar și în dormitor, undeva pe post de tablie. Mai mult decât atât, tot suprafața peretelui poate fi decorată astfel în zona de studiu, lângă birou.

Sursa foto: architecturendesign.net

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI