TIOR

Design de tranzitie: intre modern si traditional

În living avem o măsuță de cafea alături de o canapea și un șemineu. De fapt este vorba despre un design de tranziție între elemente moderne și tradiționale. Tranziția în domeniul designului interior este o metodă adesea folosită de specialiști pentru a reflecta o trecere ușoară de la un stil la altul.


Rezultatul? Un design concret, prin combinarea a două stiluri în același spațiu de locuit.


Design de tranziție


La un moment dat, cu toții ne-am dorit să dăm la o parte normele rigide în ceea ce privește amenajările interioare. De aceea, este indicat să folosim un design de tranziție, mai ales că avem și susținerea specialiștilor în home design. Acum poți folosi în continuare elemente tradiționale precum lambriuri sau mobilier de epocă, în asociere cu un mobilier modern. Urmărește sfaturile despre cum ar trebui să obții un aspect al locuinței potrivit pentru tine.


Stiluri opuse împreună


Un dormitor cu pereți gri, accesorizat cu detalii masculine și feminine deopotrivă, afișează un interior de tranziție. Modern și clasic în același timp. Un design deosebit de popular în această perioadă de reinvetare a designului interior. Scopul amenajărilor interioare este acum redat de aventura creării unui design unic, marcat de ștampila propriei personalități. Un dormitor curat decorat, cu o paletă de texturi și culori neutre.


Arta tranziției


Realizarea unui design de tranziție de succes poate fi realizat prin combinarea perfectă a stilului decorativ modern cu cel de amenajare tradițional. Există o multitudine de posibilități prin care să obții interpretarea artei de tranziție. În principiu, păstrați culori neutre pentru ca mobilierul să atragă toate privirile celor din jur. Inserarea elementelor texturale, precum lemn, sticlă, oțel sau țesături vor crea un mix de design atractiv.


Pentru fiecare camera


În bucătărie, stilul de tranziție aduce un simț estetic modern prin mobilierul ales, dar minunat completat de podele tradiționale din lemn. În sala de mese, un set complet de scaune cu o masă adecvată, într-un stil modern, pot avea elemente tradiționale prin procedeul de capitonare a scaunelor. Lambriurile din lemn sunt, de asemenea, o altă caracteristică tradițională de utilizat într-un spațiu modern. În dormitor, poți adăuga noptierelor metalice, moderne, o lampă realizată dintr-un metal elegant, în timp ce într-o bucătărie cu dulapuri tradiționale, iluminatul ar trebui să se încadreze stilului modern. Dintr-o baie modernă, cu finisaje metalice și ceramice se poate face tranziția către tradițional printr-o cadă cu stativ.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI