Decoratiuni simple

16-11-2016 / Blog amenajari locuinte

Mai este foarte puțin timp până când sosesc sărbătorile de iarnă. De aceea, puteți să începeți deja să confecționați acasă decorațiuni simple. Noi vă oferim idei pentru a amenaja locuința cu ajutorul decorațiunilor handmade.

Locuință împodobită

V-ați gandit că cea mai frumoasă locuință este una împodobită? De aceea, puteți folosi conuri de brad pentru a face cele mai frumoase decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă. Este foarte simplu să faceți acest lucru și aveți nevoie doar de puțină imaginație și timp.

Conurile de brad

Este ușor să obțineți decorațiuni de iarnă din conuri de brad. Culegeți conuri, spălați-le bine și băgați-le o oră la cuptor pentru a neutraliza posibilii dăunători. Puteți păstra conurile în culoarea lor naturală și să le dați doar cu lac sau să le vopsiți în diferite culori preferate.

Din conuri de brad puteți face o coroană pentru ușa de la intrare. Tot ce trebuie să mai faceți este să îi atașați o fundă și un suport de prindere și ați obținut o decorațiune delicată!

Globurile pentru brad din conuri sunt estetice și rustice. Să nu mai vorbim de mirosul special pe care il oferă! Faceți un suport de prindere din sfoară și globul este gata!

Alegeți o vază transparentă, înaltă și introduceți conurile vopsite în diferite culori care au stat la uscat. Această decorațiune pentru masa din living sau pentru masa de Crăciun va arăta foarte bine!

Jucați-vă cu imaginația și pregătiți cele mai frumoase decorațiuni pentru locuință! Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări locuințe.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.