TIOR

Decoratiuni deosebite pentru pereti

Pereţii sunt cei care ne oferă intimitate şi siguranţă. Noi am putea să îi recompensăm pentru aceste lucruri oferindu-le un aspect cât mai plăcut. Decorându-ţi pereţii cu drag şi cu simţ de răspundere, îţi vei crea un cămin frumuşel şi primitor, potrivit caracterului tău şi sugestiv pentru vizitatori. Stabileşte care este bugetul disponibil pentru amenajarea pereţilor şi cum anume vrei să îi asortezi restului camerei, apoi

 

Cu modelări în relief

 

Basorelieful este o formă consacrată de sculptură, însă imaginile acelea precise şi migăloase nu mai sunt între preferinţele persoanelor. În zilele noastre, se caută deocraţiuni cât mai originale, cât mai trăznite şi, desigur, cât mai moderne. Artiştii au găsit o variantă prin care să combine basorelieful şi tendinţele moderne şi au rezultat diferite decoraţiuni precum cea din prima imagine din galeria foto.

 

Cu imagini realiste sau fantastice

 

Pereţii tăi trebuie să te motiveze şi să te încânte, să îţi placă să îi priveşti oricând. Aşadar, orice imagine îţi creează un confort emoţional sau îţi dă o stare de bine, dintr-un motiv sau altul este potrivită pentru a fi afişată pe pereţii casei tale.

 

Sigur, vei putea opta pentru tablouri de mici dimensiuni, care sunt mai uşor de procurat, dar dacă eşti o persoană îndrăzneaţă poţi încerca să îţi decorezi pereţii cu imagini impunătoare, mari cât un perete întreg, indiferent că acestea reprezintă desene pe pereţi, tablouri sau tapete. Apoi, vei putea alege imagini realiste, precum peisajul acela absolt fermecător dintr-o dumbravă, sau imagini fantastice, cu personajele preferate. Pentru această din urmă sugestie vei găsi mai multă inspiraţie aici

 

Cu viaţă

 

Natura este de fiecare dată o sursă de inspiraţie. De ce să îţi ornezi locuinţa numai cu imagini din natură când poţi crea un colţ de natură chiar la tine acasă? Nu este nevoie de o întreagă grădină botanică, ci numai de un ghiveci cât de cât încăpător, o plantă căţărătoare şi niţică răbdare şi timp, pentru ca planta să poată creşte şi să îţi poată orna locuinţa aşa cum crede ea de cuviinţă.

 

Cu sculpturi sau alte invenţii

 

Aşa cum vei putea observa şi în imaginile din galeria foto, decoraţiunile pentru pereţi pot fi foarte diferite şi foarte neaşteptate. Dacă îţi doreşti ceva impresionant, va trebui să pui mult suflet şi să păstrezi o perspectivă cât mai deschisă.

 

În galerie vei vedea diferite tipuri de sculpturi pentru pereţi, dintre care unele au devenit accesorii, altele corpuri de iluminat, altele spaţii de depozitare, iar altele au scop pur estetic. Poţi folosi orice tip de materiale pentru decorarea pereţilor, inclusiv bucăţi de oglindă utilizate pe post de faianţă pentru a crea diferite modele.

 

Sursa foto: homedesignholic.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI