TIOR

Decoratiuni de iarna care iti taie rasuflarea

Iarna este frumoasă, mai ales atunci când ninge şi te poţi trânti pe stratul gros şi moale de omăt. Poate nu este o idee chiar rea să îţi amenajezi locuinţa în acord cu vremea de afară, nu? Şi, dacă tot îţi amenajezi locuinţa în acord cu anotimpul în care ne aflăm, va trebui să te pregăteşti sufleteşte şi pentru venirea Crăciunului.

 

Argintiu, alb şi texturi moi

 

Imaginile din galeria foto sunt alese special pentru a ilustra cât de frumos poţi simula că a venit iarna în interiorul casei tale. În special dacă eşti o persoană care iubeşte zăpada, însă în zona unde locuieşti nu a nins suficient, aceste sugestii probabil că îţi vor prinde tare bine!

 

Amenajează măcar o cameră sau holul în stilul acesta luminos şi sclipitor în care sunt acele câteva imagini din galerie care unesc albul, nuanţele de gri, argintiul şi lumina abundentă care se mai şi răsfrânge în oglinzi, obiecte metalice cu suprafeţe bine finisate şi aşa mai departe în scopul creării unei atmosfere cât mai apropiată de cea dintr-un peisaj de iarnă.

 

Lumini şi crengi de brad peste tot!

 

Este iarnă – acest lucru este clar. Vin sărbătorile – încă un lucru clar. Şi atunci casa ta de ce nu ar fi ornată cu instalaţii luminoase şi crenguţe de brad? Acestea nu numai că arată bine şi îţi fac locuinţa să arate chiar şi mai primitoare, dar o vor şi umple cu miros proaspăt şi revigorant de brad – o aromă naturală îndrăgită încă din copilărie.

 

Şi culori calde, şi culori reci

 

Nu trebuie să îţi decorezi întreaga locuinţă într-un singur stil. Poţi amenaja holul în nuanţele iernii (alb, nuanţe deschise de gri şi sclipiri argintii) şi bucătăria şi livingul în acord cu sărbătorile de iarnă: brad, globuri, clopoţei, stele luminoase şi aşa mai departe!

 

Fă-ţi casa primitoate, căci aici vă întoarceţi, tu şi ai tăi, în fiecare zi şi tot aici trebuie să vă simţiţi întotdeauna bine primiţi, indiferent de boacănele pe care le faceţi de-a lungul zilei, de ce fel merg lucrurile la serviciu sau de orice altceva îţi macină gândurile.

 

Amenajează-ţi locuinţa cât mai echilibrat cu putinţă şi asigură-te că decorul este pe placul tuturor celor care locuiesc aici.

 

Nu ai planuri de Revelion încă?

 

Nu-i nimic! Ori se vor ivi, ori... ia stai puţin. De ce nu ai invita câţiva oameni dragi ţie să faceţi Revelionul împreună la tine acasă? Uite aici câteva recomandări utile pentru această sărbătoare.

 

Mai multe sugestii pentru decorarea locuinţei în spiritul Crăciunului vei găsi accesând linkul de aici sau pe cel de aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI