TIOR

Decorarea peretilor: magie si lumina

Acesta nu este unul dintre articolele banale despre amenajarea locuinţei sau despre decorarea pereţilor. Am descoperit încă un artist şi trebuie să ţi-l arătăm şi ţie. Este vorba despre Bogi Fabian, o pictoriţă care se înţelege bine cu pereţii, cu lumina şi culorile deosebite.

 

Iată ce zice Bogi Fabian despre arta sa: "Încerc să creez o atmosferă feerică, să pictez pereţi şi podele şi să îmi luminez arta cu sau fără o sursă de energie. Aşa, spectatorul va putea admina rezultatele în lumina naturală la fel de bine ca pe întuneric şi astfel să se bucure de toate aspectele. Scopul meu este să creez camere şi spaţii unice oferindu-le identitate şi suflet, unde relaxarea şi viaţa în sine devin o experienţă".

 

Desigur, pentru a te bucura de o încăpere cu astfel de detalii, este nevoie, în primul rând, de o investiţie pe măsură (cei câţiva lei pe care i-ai da pe un autocolant ar trebui să se înmulţească pentru a putea acoperi costul unei picturi murale) şi, în al doilea rând, de adaptarea corpurilor de iluminat. Nici becurile simple, nici întunericul absolut nu ar fi de folos picturilor fluorescente.

 

Ne vom limita cuvintele aici şi te vom lăsa să te bucuri de imaginile din galeria foto.

 

Sursa foto: boredpanda.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI