TIOR

Decorarea peretilor in stil scolaresc

Amenajarea pereților locuinței poate fi o probă de baraj. Dacă îți dorești ca cele patru zone care delimitează încăperea să arate impecabil, dar să aibă și „acel ceva”, noi îți propunem câteva idei pentru decorarea căminului tău.

De la școală – acasă

Chiar dacă este vacanță, să ne întoarcem puțin la zilele de școală. Îți mai aduci aminte de tabla de scris pe care mâzgăleai, pardon, scriai caligrafic cuvinte noi? Avem o provocare pentru tine: „treci la tablă!” și creează modele noi pentru decoarea pereților din locuința ta. Încearcă să fii designerul camerei tale, al bucătăriei sau al oricărui spațiu îți dorești. Poți alege vopseaua, tapetul sau stickerele cu efect de tablă de scris. Ingenios, nu?

Meniul zilei

Amenajarea bucătăriei nu presupune doar folosirea anumitor ustensile pe post de elemente decorative: un tocător aici, o strecurătoare acolo. Poți aduce un suflu nou și practic în același timp.  Pozele sunt sugestive și, dacă te gândești mai bine, chiar este util să notezi pe o tablă de scris meniul zilei. În plus, noi ne-am gândit că am putea înlocui clasicele notițe adezive de pe frigider cu un „to do list” scris cu creta pe perete.      

Tablouri creative

Ideile în ale home design-ului nu cunosc limite. Singurele limite ni le impunem singuri, dar putem să le depășim prin creativitate și non-conformism. Și cum nici pereții goi nu îți plac, nici cei încărcați cu tablouri care nu te reprezintă, alege varianta „do it yourself”. Poți opta atât pentru caricaturi realizate cu creta pe tabla de scris decorativă despre care am tot vorbit, cât și pentru peisaje sau orice altceva te inspiră. Nu uita să alegi o ramă asemănătoare celor folosite pentru tablouri care să încadreze lucrarea de artă.

Mesaje pentru cei dragi

Experimentează această metodă decorativă și pentru pereții din dormitorul tău. Dacă ești o fire mai romantică, poți alege varianta unor mesaje personalizate pentru jumătatea ta, iar diminețile vor începe cu un zâmbet pe măsură. Dacă vrei, totuși, să îți pui în aplicare abilitățile tale artistice, poți contura decorul dormitorului ideal. Tăblie pentru pat, rame pentru tablouri sau oglinzi sunt doar câteva idei.   

Pereți, desene și copii

Copiii oricum ajung cu pixurile și creioanele lor colorate pe pereți, căci le place să deseneze. Oferă-le acum ocazia să experimenteze coloratul cu creta pe tablă. În timp ce ei se vor distra de minune, tu vei avea de câștigat, căci restul pereților vor rămâne intacți. De asemenea, ai putea veni în ajutorul celor mici cu organizarea orarului, deasupra biroului, folosind suprafața cu aspect de tablă de scris.

Acum o alta întrebare de baraj: tu ce vei decora mai întâi: bucătăria, dormitorul sau camera copiilor?
 
Sursa foto: freshome.com, decoist.com, housetohome.com, trendir.com, akadesign.ca

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI